AK Parti Karaman eski Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek bir süre önce istifa etmişti. Ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı olarak Mustafa Kale'yi atadı. Karaman Gündem Gazetesi olarak AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Yeni Başkanı Mustafa Kale’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Ziyarette, görevi hakkında konuşan Kale; “Vatana millete hayırlı olmak için buradayız. Menfaat gözetmiyoruz. Amacımız yönetimimizi oluşturup, hep birlikte iyi işler başarmak. Önce Karaman’ımıza daha sonra vatanımıza hayırlı işler yapmak istiyoruz. Yönetim oluşturma aşamasındayız şu anda. Mülakatlarımız devam ediyor.” dedi.
Yönetim oluşturduktan sonra yapacakları etkinliklerde AK Parti Karaman Gençlik Kolları daha çok ses getirecek diyen Başkan Kale; “Şu anda fazla bir etkinliğimiz yok. Önümüzde kutlu doğum haftası planlarımız ve 6 Nisanda üniversite Üniversiteli Aktif Gençler Topluluğu olarak Sözler Köşkü, Çay House-Cennete Giremezsek Yandık programımız var. Onun dışında inşallah daha aktif olacağız. Bundan sonra AK Parti Karaman Gençlik Kolları daha çok ses getirecek.” ifadelerini kullandı.