Çalışmalarından dolayı Başkan Uğurlu’ya teşekkür eden İbrahim Aköz konuşmasında: “Kent konseyi Belediye kanununa istinaden kurulan ve belediyelerin desteği ile çalışan bir yapı. Biz bu yapı ile ortak aklı bulmak ve şehrimiz için faydalı ne varsa gündeme getirmek, katkı sağlamak istiyoruz. Sayın başkanımızdan yürütme kurulu olarak taleplerimiz oldu, olumlu yaklaştılar.” dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kent konseyi olarak bir etkinlik düzenleyeceklerini ve bu konuda belediyeden destek beklediklerini söyledi. 

    Kent Konseyi Başkanlığına seçilen İbrahim Aköz’ü ve Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu’yu yeni görevlerinden dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Kent Konseylerinin bir danışma meclisi gibi çalıştığını ifade etti.

“Kent Konseyi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” diyen Uğurlu: “Sizinle irtibatımız her zaman devam edecektir. Hep birlikte Karamanımızın sorunlarını çözme yolunda elimizden geleni yapacağız. Bizden talep ettiğiniz genel sekreterlik görevini üstlenebilecek personellerinin isimlerini size bildiriyoruz. Belediye binası içerisinde olmasını istediğiniz mekân için kısa süre içerisinde bir düzenleme yaparak tahsis edilmesini sağlayacağız. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar gününde yapmayı düşündüğünüz fidan dikme etkinliği bizim için de çok önemli. Bu konuda elimizde ne imkân varsa yardımcı olacağız” dedi.