AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan Karamanı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için projeler üretiyor. Ertuğrul Çalışkan İbraja barajı içme suyu projesi ile Karaman da her evden tatlı su akmasını hedefliyor.  
Ertuğrul Çalışkan Karaman’ı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için projeler üretiyor. Ertuğrul Çalışkan içme suyu hattını yenileyecek ve ibraja barajı projesi ile de her eve tatlı su getirecek. Çalışkan ‘’ Karamanı yaşam kalitesi yüksek bir şehir haline getireceğiz. Bunun için gece gündüz demeden projeler üretiyoruz. Karaman daima geleceğe emin adımlarla yürüyen modern bir şehir olacak. Bunun yolu da ilk olarak halkımızın sağlığını güvence altına alacağız. İçme suyu hattını modern bir hale getireceğiz ve her eve tatlı su getireceğiz. İnsanlarımızın mutlu, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için su vazgeçilmezdir. Bunun bilincinden olarak her vatandaşımızın sağlığını kendi sağlığımız gibi önemseyerek projelerimize devam ediyoruz. Karaman her şeyin en iyisine laik ‘’ dedi.

Ertuğrul Çalışkan’ın Tatlı Su Projesi;
İbraja Barajı içme suyu projesi ile Karaman’ın içme suyunu 50 yıl garanti altına alacağız. Gelecek nesillerin sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. DSİ ile birlikte yürütülen İbraja İçme suyu projesi Karaman’a en az 50 yıl içme suyu sorunu yaşatmayacaktır. Bu projenin gelmesi ile içme suyu şebekelerini rehabilitasyonunu yapacağız. Mevcut kuyularımıza debi ölçüm sistemleri kurarak üretilen suyun kontrolünü sağlayacağız. İçme suyu depolarını bakım onarım ve modernizasyonunu yapacağız. Şebeke ve alt yapı da bütün çalışmaları yaparak daha kaliteli bir suyu Karaman’a getireceğiz. Sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez olan suyu daha kaliteli hale getirip halkımızın hizmetine sunacağız. Karaman da her evde tatlı su akacak.