Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin ikiz yasaları anlamaya bilmeye davet etti. Şahin , “İkiz yasaları bilmeden yaptığımız yorumların birçoğu yanlış olur, Son zamanlarda çıkan olayların temelinde ikiz yasalar vardır” dedi.
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, “Bir benzetmeyle Mescidi Aksa görüntüsünü güzel olduğunu, Lakin altı oyularak, çökertilerek yok edilmek istendiği gibi Türkiye’de bazı güzel denilebilecek görüntüler oluşturmakla beraber altı oyularak çökertilme planlarının yürütüldüğünden” bahsetti .
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yaptığı yazılı açıklamada; “Herkesin malumu,  Kudüs’te Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa; Siyonistler tarafından sözde Süleyman Tapınağını bulmak üzere altının oyulduğunu hepimiz biliyoruz. Diğer taraftan ve oyulmalar sonucunda Mescidi Aksa kontrollü bir biçimde çöküntülerle yok edilmek istenmektedir.  

Bir ara, Mescidi Aksa’ da çöküntülerin olduğuna dair haberler bile yapılmıştı. Görüntüde; ihtişamlı bir Mescit var, diğer taraftan da altı oyularak ve çökertilerek ortadan kaldırma çalışmaları yapılıyor.

Türkiye’de görüntüde yeri gelir ihtişamlı bir manzarayla bazı işler görebiliriz. Bir benzetmeyle diyebiliriz ki çok güzel bir bina yapılıyor. İçiyle dışıyla her şeyiyle mükemmel! İnsanlar, sadece görüntüye aldanıyor. Aslında kontrollü bir biçimde uzun vadede borçlandırılma anlamında altı oyuluyor. Zamanı gelince ve olgunlaşınca bir anda çöküntüye uğratılacak  planlamalar yürütüldüğü görülmüyor. Zaten AKP’yle yapılan budur…

Saadet Partisi olarak görüntüde güzel şeylerin olması için İnsanların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında iktidarı dürtücü adımlar atmaya zorluyoruz. Zorunda kaldıkları ve bazı şeyleri kaybetmemek için dışarının izin verdiği kadarıyla. Örneğin; Kamuda başörtüsü serbestliği gibi…  Aslında Başörtüsünde bazı yasaklar AKP tarafından tescillenmiş oldu. Yargıda ve TSK da başörtüsünü yasaklaması AKP’nin yeni günahları arasına girmiştir.  

Kamudaki başörtüsü serbestliği görüntüsünden prim ve itibar kazanma yolunu kullanılacaktır. Görüntüden kazanılan primlerle; altı oyularak, planlı ve kontrollü şekilde çöküntüye uğratılma projesi diye bahsettiğimiz, uzun vadeye yayılan projeler gizlenecektir.

Gizlenenlerden bir tanesi; yani altı oyularak çöküntüye uğratma projelerinden bir tanesi de ‘Self Determinasyon’ denilen İkiz yasalardır. 

Kısaca; ülke içerisinde konuşulan ana dil dışında bir başka dil konuşuluyor ise bunları konuşan azınlıklardır, yani halklardır. Halklar kendi kaderlerini tayin ederler, temeline oturan yasalardır. AKP tarafından ve CHP ninde şartsız desteklediği 4 Haziran 2003 tarihinde kabul edilen 4867-4868 No’lu yasalardır. 

İlginçtir; “bölünmeye doğru gidiyoruz” ve  iktidarı ihanetle suçlayan , Sayın Bahçeli döneminde (DSP-MHP-ANAP) ikiz yasaların yasalaşması yönünde 15 Ağustos 2000 ‘de Bakanlar Kurulunda, komisyona havale edilmesinde imzası vardır….  Komisyon Başkanı olan Kamuran İnan Bey; “bizi bölünmeye doğru götüreceği”  bilinen bu ikiz yasalar sümen altında bekletilmiştir, savsaklanmıştır.  Sonrasında AKP-CHP tarafından 4 Haziran 2003 de yasalaştırılmıştır.

İkiz yasaları bilmeden yaptığımız yorumların birçoğu yanlış olur. Son zamanlarda çıkan olayların temelinde ikiz yasalar vardır. Gezi Olaylarının çığrından çıkması, dış yönünün olma sebebi, bu ikiz yasalardan destek almalarıdır. Abdullah Öcalan’la görüşme sebebi; Terörü bitirmek değil, kısa vadede öyleymiş gibi gözükse de, ‘Bak gördünüz mü? AKP terörü nasıl bitirdi?’ görüntüsü manzarası değildir. Bu ikiz yasalardır,…  Dışarısı; İkiz yasalar gereği dayatıyor, BDP bu ikiz yasalardan cesaret alarak konuşuyor, İktidarın eli mahkum bir takım şovlarla gizlese de, Terör bitmiş olması görüntüsü, Maalesef bölünmeye doğru gidiyoruz olmasıdır…  

Başörtüsü bir inancın gereğidir.  Aynı inancın gereği sadece görüntü değildir, Vatanın, Milletin bütünlüğü için çalışmaktır. Görüntü oldu diye Altını oymayla oluşan çöküntü projelerini görmemezlikten gelemeyiz. Biz Saadet Partisi Milli Görüş olarak Milletimizin parçası olan Karamanlı kardeşlerimizi İKİZ YASALAR’la ne demek istediğimizi anlamaya davet ediyoruz. Soruyoruz İKİZ YASALAR nedir?” ifadesinde bulundu