Terörün ulaştığı boyuta dikkat çeken başkan Yılmaz, ‘’Bu hain örgütün cüret ve küstahlığını herkes ittifakla kabullenmelidir’’ dedi. Av. Oktay Yılmaz açıklamasında; ‘’CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’in Şavşat ilçesi Yanıklı Köyü yakınlarında PKK tarafından düzenlenen saldırıda 1 şehidimiz varken 2 askerimizde yaralıdır. Öncelikle Şehit düşen kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Üzüntümüz büyük olmasına karşın tek tesellimiz Sayın Kılıçdaroğlu’nun iyi olmasıdır.
Son günlerde Ülkemizde gelişen kenetlenmeye bağlı olarak hain odaklar bu birleşmeyi zarara uğratmaya ve iç gerilim çıkartma girişimlerine devam etmektedir. Aziz milletimiz tıpkı bundan öncekiler gibi buna da prim vermeyecek, zalimler tarafından planlanan kardeş kavgasına Türkiye’mizi kimse çekemeyecektir.
Siyaseti belli bir alana hapsetmeyi uman bu zavallıların azgınlığı daha fazla kenetlenmemize vesile olacaktır. Hainlerle mücadeleye kararlı bir şekilde devam ederek yılmayıp yıkılmayacağız. Bu vesile ile Sayın Kılıçdaroğlu’na ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına geçmiş olsun diyor, muhatap kaldıkları hain saldırıyı şiddetle lanetliyorum’’ sözlerine yer verdi.