30 Mart Mahalli Seçimleri sonunda Karaman’da Karaman Merkez, 5 İlçe ve 5 Beldenin Belediye Başkanları kesinleşti.
           
Karaman Merkez’de %52,5 oy ile Ak Parti adayı Ertuğrul Çalışkan Karaman’ın yeni Belediye Başkanı oldu.

Ayrancı’da, mevcut MHP’li Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, seçimlerde güven tazeleyerek 5 yıl daha Ayrancı Belediye Başkanlığı görevini yürütecek.

Ermenek’te aday değiştiren Ak Parti, daha önce 2 dönem Ermenek Belediye Başkanlığı görevi yapan Uğur Sözkesen seçimleri farklı kazanarak 5 yıl Ermenek Başkanlığı görevi yapacak.

Kazımkarabekir’de,  Ak Parti İlçe Başkanı Ali İhsan Alanlı ile seçime girerek, İlçede seçimi kazandı ve Alanlı 5 yıl Kazımkarabekir Belediye Başkanlığı görevini sürüdürecek.

Başyayla’da Ak Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, büyük bir oy oranı ile tekrar seçimi kazanarak, önümüzdeki 5 yıl daha Başyayla Belediye Başkanlığı görevini yürütecek.

Sarıveliler’de ise İlçenin sevilen Belediye Başkanı BBP adayı Hayri Samur seçimleri tekrar kazandı ve yeniden Sarıveliler Belediye Başkanı oldu.
Beldelerde ise,  Sudurağı’nda mevcut Başkan  Mehmet Ceylan Ak Partiden güven tazeleyerek yeniden Belediye Başkanı seçildi. Güneyyurt’ta da mevcut Ak Partili Celil Yağız yeniden seçimleri kazandı. 

Akçaşehir’de CHP adayı Ramazan Küçük, Ak Parti adayı Hakkı Karaduman ile yarıştı ve seçim sonucunda Küçük Akçaşehir Belediye Başkanlığına seçildi. Kazancı’da mevcut CHP’li Belediye Başkanı Uğuz Tekin 13 oy fark ile yeniden Belediye Başkanı seçilirken, Göktepe’de CHP adayı Osman Talay seçimlerden galip çıktı.