AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker Karaman’ın köylerini ziyaret etmeye devam ediyor. Karadağ’daki ve Karadağ’ın güneyi ile kuzeyindeki köyleri ziyaret eden milletvekili adayları ilk ziyaretleri Dinek’e gerçekleştirdi. Ardından sırasıyla Madenşehri’nde, Üçkuyu’da, Eğilmez’de, Karacaören’de, Boyalıtepe’de, Çoğlu’da, Burunoba’da, Osmaniye’de ve Hamidiye’de vatandaşlarla buluşan milletvekili adayları vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü’nün, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören’in, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve partililerin de bulunduğu Dinek’te konuşan Dr. Şeker, vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra, “Sorunlarınızı bize aktardığınız zaman biz de bu sorunları masa başında çözmeye çalışacağız” dedi.

Karadağ’ın Turizm açısından önem kazanmasını istediğini dile getiren Dr. Şeker Madenşehri’nde, “Karadağ’ın turizm açısından canlanması için projelerimiz mevcut. Fakat bu projelerin kısa zamanda gerçekleşebilmesi için bölgemizin insanı olan sayın başbakanımızın elini güçlendirmeliyiz. Başbakanımızın eliyle birlikte bizim de elimiz güçlenecek. Böylece bu projeleri daha kısa sürede gerçekleştirmiş olacağız” diye belirtti.

 “Bizim amacımız hayatınızı daha da yaşanılır bir hale getirmek”  diyen Dr. Şeker, “Buraları turizme kazandırdığımızda ve yeni evleriniz otel gibi olmasını sağlayarak ekonomik refahınızı arttırmayı hedefliyoruz” sözlerini kullandı.

“Değişime farklılaşmaya ihtiyacımız var” diyen Konuk ise, “Karadağ’da ne yapabiliriz? Arıcılık mı yapılacak o zaman en iyisini yapmalıyız. Bu işi en iyi şekilde yapmanın yollarını bulacağız. Aldığı para vatandaşımızı refaha ulaştıracak. Benim Hasan’ımın Alman’ın Hans’ından farkı olmayacak” şeklinde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Anadolu yöresinin insanı olmasını fırsat olarak gören Konuk, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Konuk, “Dünkü cezalı Konya, Aksaray ve Karaman yok artık Türkiye’de. Biz dik duracağız, diklenmeyeceğiz ve vatandaşımızın hizmetkarı olacağız. 12 yılda alt yapı tamamlandı. Şimdi yapılacak olan işler direkt vatandaşımızın cebinde hissedeceği işler olacak” ifadelerini kullandı.