AK Parti Milletvekili Adayı Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker 7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konuk ve Dr. Şeker, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde Ayrancı esnafıyla buluştu. Esnaf ziyaretinin ardından Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ile bir araya gelen adaylar Ayrancı’nın köylerine ziyarette bulundu. 
Ayrancı’nın Üçharman, Berendi, Kıraman, Akpınar, Melikli, Çatköy, Küçükkoraş, Kayaönü,Pınarkaya ve Kavaközü köylerine yaptığı ziyaretlerde konuşan Dr. Şeker, “2002 yılın sonrasında sağlık sektöründe SSK birleştirildi. Yine aynı dönemde vatandaşlarımız muayene ve ilaç kuyruğunda beklediği çileli dakikalar, partimizin iktidarlığında son erdi” dedi. 
AK Partinin sadece sağlık alanında yaptığı yeniliklerle sınırlı kalmayarak ulaşımda da Türkiye’ye çağ atlattığını ifade eden Dr. Şeker, “Yüksek hızlı tren çalışmaları hızla devam ediyor. Karaman hızlı tren sayesinde Akdeniz Bölgesini, İç Anadolu Bölgesine bağlayan stratejik öneme sahip bir il konumuna gelecek” şeklinde konuştu. Sudurağı’nda kurulacak olan havalimanın Ayrancı’ya olan mesafesinin yakın olması sebebiyle Ayrancı’nın büyük bir avantaj elde edeceğini kaydeden Dr. Şeker, aynı zamanda havalimanıyla birlikte Karaman’da yeni bir istihdam alanının oluşacağını ve turizm açısından da Karaman’ın hak ettiği değere ulaşacağın dile getirdi.
“OYLARINIZA VE HİZMETKARINIZ OLMAYA TALİBİZ”
7 Haziran Genel Seçimlerinde particiliğin değil de Karaman milliyetçiliğin ön plana çıkartılması gerektiğine vurgu yapan Dr. Şeker, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bildiğiniz gibi bölgemizin insanı. Genel seçimlerde Başbakanımız sandıktan ne kadar güçlü çıkarsa Karaman’da aynı oranda güçlenecektir. Bundan dolayı particiliği bırakmanızı istiyoruz. Karaman’ın kazanması için oylarınıza ve bu milletin hizmetkarı olmaya talibiz” sözlerini kullandı.
“İKİNCİ YARININ MEYVELERİ VATANDAŞIMIZIN CEBİNE YANSIYACAK”
AK Partinin iktidara geldiği ilk gün devletin kasasının boş olduğunun altını çizen Dr. Şeker, “İktidara geldiğimiz 2002 yılında memurun maaşını nasıl vereceğimizi düşünüyorduk. Ama şu anda öyle bir konuma geldik ki Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının kasasında 146 milyar dolar para var. 13 yılda gelinen noktayı hepimiz açık bir şekilde görüyoruz. 13 yıllık ilk yarıda alt yapı çalışmalarını hallettik bundan sonra başlayacağımız ikinci yarıda Türkiye’yi daha gelişmiş bir konuma getirmenin çalışmaları yapılacak ve bu çalışmaların meyveleri vatandaşlarımızın cebine yansıyacak” ifadelerini kullandı.