Yunus Emre Konferans Salonunda yapılan aday tanıtım programı ve “Türkiye Nereye Gidiyor” konulu konferansa Adana eski milletvekili ve GİK üyesi Yakup Budak, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Uğuz, AGD Şube Başkanı Şahabettin Gezen, partililer ve davetliler katıldı.

Aday tanıtımı öncesi selamla konuşması yapan İl Başkan Vekili Hüseyin Uğuz yaptığı konuşmada 1984'ten sonra refah partisi anlayışın geldiğini belediyecilik anlayışını milli görüşün getirdiğini ve kazandırdığını, yollarıyla asvaltıyla her şeyiyle sosyal belediyeceliğin kendi başkanlarının getirdiğini ifade ederken, yeniden bu ruhu kazandırmak için gece gündüz çalışmaya varız ve var olacağız dedi. 

Konuşma sonrası adayların öz geçmişinin okunmasıyla birlikye, öncelikle Sudurağı Beledeye Meclis Üyesi adayı Ünsal Aslandereyi, ardından Kazımkarabekir İlçesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bayrak'ı, İl Genel Meclisi Üyeliği Adayı Ali Çifçi''yi ve Karaman Beledeye Başkan Adayı Şaban Şahin'i kürsüye davet etti. 

Şaban Şahin katılımcılara kısa konuşma yaparak Milli Görüş beledeyicelik anlayışını Karaman'a getireceklerini ifade etti.


GİK üyesi Yakup Budak adaylara tek tek parti rozetinin takmasının ardından,  “Türkiye Nereye Gidiyor” konulu konferansına geçildi.