7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti Karaman Teşkilatı olarak bu kapsamda 7 Mart Cumartesi günü saat 14.00 de seçimlerde görev alacak partililerimizin katıldığı ve tüm Türkiye’de aynı anda yapılan ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz” toplantısını gerçekleştirdi.
Çalışmalar kapsamında AK Parti Karaman teşkilatında, seçimlerde görev alacak partililerin katıldığı "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantısı gerçekleştirildi.

İl Başkanı Nazmi Ünlü, "Karaman'ımızın dört bir yanında mahalle, köy, belde ve ilçelerde, gerçekleştirdiğimiz programda, AK Parti'nin üç ana kademe, üç kadın kolları ve üç gençlik kolları üyelerinden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurullarını da aktif hale getirdik. Yaklaşan genel seçimler öncesinde AK Parti'nin tüm ilgili organları birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir uyum örneği göstermektedir. Geçmişte gerçekleştirilen seçimlerde ortaya konulan performansın üzerinde bir başarının sağlanması için yoğun bir çaba sergiliyoruz" dedi.