AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Emre Caddesi Esnafı, Kemal Kaynaş Caddesi Esnafı ve Mobilyacıları ziyaret etti.
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte dur durak bilmiyor. Başkan adayı esnaf ziyaretlerini son gaz sürdürüyor. Esnaflar Ertuğrul Çalışkan’a şehirle sıkıntılarını ve düşücülerini ilettiler. Bizim gönlümüzde yer alın dediler. Çalışkan da ‘’ Farklı renkleri birleştirerek tablolar oluşturacağız. Tablolardan da gökkuşağına ulaşacağız. Hep birlikte görüş gözetmeksiniz Karamana hizmet edeceğiz. Biz seçimden önce değil hep sizin yanınızda olacağız. Makam için değil gönülleri fetih etmek için talibiz. ‘’ dedi.

Ayrıca Ertuğrul Çalışkan mobilyacılara da ‘‘Sizlerin trafik sorunu ve yer sorununuzu çok iyi biliyoruz. Bunun için bir proje geliştiriyoruz. Bütün mobilyacıların bir arada olduğu bir site modern bir yer inşa etmeyi planlıyoruz. Tabi bu da sizinle birlikte oturup konuşacağız. Sizin için en uygun olan yere modern  bir mobilyacılar sitesi yapacağız.’’ Dedi.

Esnaflar Çalışkan’a yoğun ilgi gösterdi. Aktif Reklamcılıkta Başkan Adayına büyük projelere imza atması için Ertuğrul Çalışkan Adına hazırlanmış, besmele işlemeli kalem hediye edildi. 

Çalışkan da esnaflara hayırlı işler dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.