AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Buğday Pazarı Esnafı ve Ticaret Borsası çalışanlarını ziyaret etti.
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan seçim çalışmalarına Buğday Pazarı Esnafı Ziyareti ile devam etti. Çalışkan esnaflarla sohbet etti ve düşüncelerini dinledi. Esnaflar ise buğday pazarının yetersiz kaldığını başkan adayına iletti. Ertuğrul Çalışkan ‘’ Karaman’a yakışır modern bir buğday pazarı projemiz zaten var. Aynı zaman da buğday pazarının yanına modern bir kamyon garajı da inşa edeceğiz. Sosyal tesisleri ile banka şubesine kadar bütün ihtiyaçlarınızı merkeze gitmeden buğday pazarı içerisinde halledebileceksiniz. Karamanın buğday üretimi de göz önüne alınırsa buğday pazarına gelecek olan çiftçilerimiz işlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde halledebilecekler.’’ Dedi.
Ticaret Borsası çalışanları ile de bir araya gelen Çalışkan ‘’Sizlere de yeni bir mekan inşa etmek için elimizden geleni yapacağız.’’ Dedi. Ertuğrul Çalışkan esnafa hayırlı işler dileyerek ziyaretini sonlandırdı.