AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker beraberindeki heyetle seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Buğday Pazarını ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve partililer katıldı. AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker Buğday Pazarında ki esnafların sorunlarını dinleyerek not etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ‘’ Karaman’a yakışır modern bir buğday pazarı inşa edeceğiz. Aynı zaman da buğday pazarının yanına modern bir kamyon garajı da inşa edeceğiz. Sosyal tesisleri ile banka şubesine kadar bütün ihtiyaçlarınızı merkeze gitmeden buğday pazarı içerisinde halledebileceksiniz. Karamanın buğday üretimi de göz önüne alınırsa buğday pazarına gelecek olan çiftçilerimiz işlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde halledebilecekler. Çünkü Karaman'ın kalbi bana göre buğday pazarıdır. Burası olmazsa Karaman'da her şey aksamaya başlar. Sizler için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.
ŞEKER; ''YENİ TÜRKİYE'NİN MODERN YAPILARINI EL BİRLİĞİYLE KURACAĞIZ''
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Yeni Türkiye'nin inşasında tarım sektörünün başı çektiğini dile getirerek ''Yeni Türkiye'nin inşası başlamıştır. Bu seçimler AK Parti için değil Türkiye için ve Türkiye'nin kaderi için çok önemlidir. 2023 yılına hep birlikte yeni Türkiye'yi kurarak girmiş olacağız. Biz bu yolda tarım sektörünü çok önemsiyoruz. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin burada ki sıkıntılarını da biliyoruz. Yeni Türkiye'nin modern yapılarını el birliğiyle kuracağız. Buğday Pazarı olsun Kamyon Garajı olsun hepsi KAraman2a yakışır modern yapılar olacak'' dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker esnafa hayırlı işler dileyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.