Milletvekili Adayları Doç. Dr Ali Güler ve Mehmet Ural hafta sonuda boş durmadı. Taşkale, Yeşildere ve Akçaşehir beldeleri gezi programı tamamlandı.

Akçaşehir kasabasında kalabalık bir gurup tarafından karşlılanan adaylar konyov eşliğinde alınarak ev toplantısına katıldı. Ev toplantısında ülkenin durumu ve Milliyetçi Hareket partisinin seçim beyannamesi hakkında konuşuldu.

Ev toplantısında Milletvekili adayları ve ekibine sıkma, börek ve ayran ikram edildi.

Ev toplantısının ardından kasaba meydanında Akçaşehirlilere seslenen Ali Güler; “Sizlerin sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bizlerde Karamanlıyız. Biz 1 Kasım seçimleri için bismillah dedik. İlk önce Cenabı Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile sizlere hizmet edebilmek için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Ülkenin geldiği durum ortada. Hergün yeni bir bomba patlayacak korkusu ile yaşamaya başladık. 

Bir zamanlar dağda olan hainler , şimdi Suriye'de şehir savaşını öğrendi ve sürekli ismi değişen son olarak çözüm süreci adı verilen olay ile doğuda evler arası tüneller kazarak burada cephanelik oluşturdular. Son 2 yılda askeriyenin 1261 operasyon talebinin sadece 22 tanesine onay verildi. Bu çözüm değil ihanet sürecidir” dedi.

Belde gezileri hariç düğünlerede katılan adaylar Karaman il genelinde yapılan bütün aktivitelerede katılıyorlar. Çağırıldıkları büün programlara yetişiyorlar. Son olarak MHP MYK üyesi ve Karaman Milletvekili adayı Doç. Dr. Ali Güler radyo da canlı yayın konuğu oldu. Yaklaşık 2 saat süren program boyunca Ali Güler projelerini anlatırken, canlı yayına telefon ile bağlanan Karaman'lıların sorularını yanıtladı.