Sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan MHP heyeti gece geç saatlere kadar sıkılmadık el bırakmıyor.

MHP heyetinin bugünkü programında Babaoğlu Anadolu Lisesi'nin açılışı ve Kazımkarabekir ilçesi vardı.

Babaoğlu Anadolu Lisesinin açılışına katılan milletvekili adayları burada kurdele kestikten sonra okulu gezdi.

Kazımkarabekir ilçesininde el üstünde tutulan MHP MYK üyesi ve Karaman Milletvekili adayı Ali Güler ile Mehmet Ural öğlen namazının ardından Cemal Çömlekçi'nin cenazesine katıldı. Cenaze namazı ve definin ardından taziye için cenaze evine ziyarette bulunan adaylar daha sonra Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı'yı makamında ziyaret etti.

Alanlı nazik ziyaretleri için MHP heyetine teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Kazımkarabekirli esnaf ve vatandaşlar ile görüşen Ali Güler; “Bizler bildiğiniz gibi bu memleketin, bu ilçenin çocuğuyuz. Burada çok fazla siyaset konuşmanın bir anlamı yok. Ülkenin geldiği durum ortada. Bir zamanlar dağda olan hainler, şimdi Suriye'de şehir savaşını öğrendi ve sürekli ismi değişen son olarak çözüm süreci adı verilen olay ile doğuda evler arası tüneller kazarak burada cephanelik oluşturdular. Son 2 yılda askeriyenin 1261 operasyon talebinin sadece 22 tanesine onay verildi. Bu çözüm değil ihanet sürecidir.

Sizler bizleri çocukluğumuzdan bu yana tanırsınız. Biz Mehmet Ural kardeşim ile birlikte hayırlı bir yola çıktık. Allah'ın takdiri ve hemşehrilerimizin destekleri ile sizlere hizmet etmek istiyoruz” dedi. İkindin Karaman merkeze dönen adaylar çalışmalarına devam ettiler.