AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker Yeşildere Toki Mahallesini ziyaret etti. Adaylar daha sonra Sudurağı Beldesinde yağmur duasına katıldı. Konuk ve Şeker buradan ziyaretlerini Kılbasan da fidan dikimi programına katılarak sürdürdü. Adaylar son olarak Esentepe Mahallesini ziyaret etti. Ziyaret edilen yerlerde adaylar halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaretlere AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve partililer katıldı.

Yaptıkları ziyaretlerde milletin AK Parti’ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü gördüklerini ve bu teveccühün hem Karaman hem Ülkemiz için daha çok iş yapma konusunda en büyük dayanakları olduğunu belirten Recep Konuk, “Kardeşlik ve barış ortamı olmazsa ilerleme kaydedemeyiz. Bizim amacımız ayrım yapmadan tüm Türkiye'yi kucaklamaktır. Biz bunu yapan tek partiyiz. Bu yüzden AK Parti olan teveccüh artmıştır. Her seçimden zaferle çıktık. Bu seçimden de siz hemşehrilerimizin oy ile duası ile zaferle çıkacağız İnşallah'' dedi.

KONUK; ''ARTIK İSRAİLE MUHTAÇ OLMAYACAĞIZ''

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk fidan dikim törenine katılarak ''Karaman'da ağaçlandırma çalışmaları ilerleyen günlerde çok daha ileri seviyeye ulaşacak. Şu an TORKU'nun 18 milyon dikili ağacı bulunuyor. Ektiğimiz fidanların bakımı tamamen biz yapıyoruz. Türkiye topraklarının dörtte biri TORKU tarafından ağaçlandırılmıştır. Bu ülkemiz adına gurur verici bir rakamdır. Bunun yanı sıra tohum çalışmalarımız da tüm hızıyla devam etmektedir. Biz artık kendi tohumumuzu üretiyoruz. Artık doku kültüründen tohum üretiyoruz. Tohum konusunda artık İsrail'e muhtaç olmayacağız. Türkiye her alanda 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. 7 Haziran yeni Türkiye'nin doğum günü olacaktır. Yeni Türkiye de siz çiftçi kardeşlerimiz iktidar olacaksınız. Sizleri hiç kimseye her konuda muhtaç etmeyeceğiz'' dedi.

ŞEKER; ''SİZİN SAĞLIĞINIZ BİZE EMANET''

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker, AK PArti iktadırı ile sağlıkta büğyük reformlar yapıldığını dile getirerek ''2002 öncesi yani eski Türkiye'de SSK'lı kardeşlerimizin hepsi ötelenmişti. Doktora gelenler gecelerden sıraya girmeye başlardı. Muayene olmak ise bir mucizeydi.  İşte bu dönemlerde SSK Müdürü Kılıçdaroğlu'ydu. İlaç fiyatları uçmuş durumdaydı. Yani virane bir sağlık sistemi vardı. 2002 yılında AK Parti iktidarının gelmesiyle sağlıkta reform yapıldı. Şimdi bırakın geceden sıraya girmeyi geceden ayağınıza doktor geliyor. Şu an sağlıkta çok güzel yerlere gelindi. İlaç fiyatları çok ucuzladı. Geçmişten günümüze gelen durumlar 12 yıllık çabamızın sonuçlarıdır. Çünkü sizin sağlığınız bize emanet. Biz bunun biliciyle hareket ettik. Milleti yaşat ki devlet yaşasın dedik. Şimdi Yeni Türkiye'yi birlikte inşa etme zamanı. Bu çektiğiniz çileleri bitiren bu AK Kadrolar sizi 2023 yılına taşıyacak İnşallah. Başbakanımıza 7 Haziran seçimlerinde hep beraber sahip çıkacağız. Bu seçim milletimizin kaderini belirleyecektir'' dedi.