AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker beraberindeki heyetle köy ve belde gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Aşağı Paşabağı, Yukarı Paşabağı (Afet Evleri), Başharman, Gülkaya, Akpınar, Güldere, Akpınar, Çimenkuyu köyleri ve Akçaşehir Beldesini ziyaret ettiler. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar ve partililerinde eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayları, yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, köylerde yaşayan insanların geliri artırılmazsa ülkede sorunlar çıkacağını dile getirerek ''Kırsal kalkınma bizim için çok önemli. Ülkenin kalkınması kırsalda başlar. Siz üreticilerde başlar. Anadolu'nun üreticisini kimseye muhtaç etmeyeceğiz. 2023 hedeflerimize çiftçi kardeşlerimizle birlikte yürüyeceğiz. İhracatımızı 40 milyar dolara çıkartacağız. Böylece sizlerinde gelirleri ikiye katlanmış olacağız. Çünkü köylerde yaşayan insanların geliri artırılmazsa ülkede sorunlar çıkmaya başlar. ;Biz bunun bilincine vararak bu yola baş koyduk. Biz sizin gelirinizi artırarak başınızı hiçbir zaman öne eğdirmemek için çalışacağız. Ülkemiz ikinci sıçrama dönemine hazırlanıyor. Bu sıçrama döneminde köylü iktidar olacak'' dedi.

RECEP KONUK; ''KARAMAN MARKALAŞACAK''

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Konuk Karaman'ı markalaştırmayı hedeflediklerini belirterek ''Karaman artık bambaşka bir kimliğe bürünecek. Üretici üretecek. Bu ürettiğinden fazlasıyla payını alacak. Anadolu'nun şahlanış tarihini Karaman'dan yazmaya başlayacağız. Ürettiğimiz ürünlerimize marka kimliği kazandıracağız. Bunu da birlikte başaracağız. Karaman bir marka olacak. Bu süreçte kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Çünkü üretmenin siyaseti olmaz. Kişinin bize emmizade olması en büyük referansımızdır'' dedi.

ŞEKER; KARAMAN'DA ANJİYO SERVİSİNİ KASIM AYINDA HİZMETE AÇACAĞIZ

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Karaman'da anjiyo servisini Kasım ayında hizmete açacaklarını dile getirerek ''Biliyorsunuz eskiden ilaç fiyatları nasıldı. Doğru dürüst hastane yoktu. İlaç yoktu. Olsa da ateş pahasıydı. AK Parti iktidarı ile sağlıkta reformlar yaptık. Aile hekimliği uygulamasını getirdik. Hemen hemen her köyümüze sağlık merkezlerimizi kurduk. Sizin sağlığınız bize emanet. Bizim iktidarımızda zengin fakir kim olursa olsun hastane kapısından dönmemiştir. Biz yaratılanı yaratandan ötürü severiz. Halka hizmet hakka hizmet bilinciyle hareket ederiz. Bakın Karamanımıza çok modern bir hastane kazandırdık. Anjiyo servisimizi de kasım ayına kadar halkımızın hizmetine açmış olacağız'' dedi.

AK Parti Milletvekili Adayları Konuk ve Dr. Şeker, gidilen her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi ve not aldı.