AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Recep Konuk, seçim çalışmalarına devam ediyor. Recep Konuk ilk olarak köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Köy ve mahalle muhtarları toplantısına AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve AK Parti Karaman İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Burada muhtarlara seslenen AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ''Siyaset ne için yapılır? Millete hizmet etmek için. Bizim siyasete yaklaşımımız da siyaset yapma sebebimiz de budur. Bakın Karaman’ın dört bir tarafına, caddesine,  sokağına, köyüne, kentine, dağına taşına her tarafta AK Parti’nin izi var. Siyasetin hizmet mührü, ülkeye, bir şehre dikilen eserlerdir veya darda olanla devletin şefkat elini buluşturan hizmetlerdir. Ermenek Barajı, duble yollar, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, sulama göletleri, köy içlerinin parke taşı yolları, içme suyu yatırımları, okullar, sağlık ocakları, mavi tünel ve daha niceleri AK Parti’nin hizmet mühürleridir.  3’üncü boğaz köprüsü, otoban kalitesinde yollar, hızlı tren, cumhuriyet tarihini katlayan üniversiteler, arazi toplulaştırması, bilim merkezleri AK Parti hükümetlerinin tüm Türkiye’deki hizmet nişaneleridir. Size daha onlarca eser sayabilirim. Ancak AK Parti’yi ve AK Parti hükümetlerini bütün hükümetlerden ayıran fark, bu ülkenin şehirlerine, dağına, taşına bıraktığı eserler kadar milletin gönlüne hitaben eserlerdir.'' dedi. 
Recep Konuk İstikrara Vurgu Yaptı 
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, muhtarlarla yaptığı toplantının ardından Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaret etti. Recep Konuk, Esnafın güven ve istikrarın sürmesinden yana olduğunu ifade ederek, ''Güven ve istikrarın ortamının devam etmesi için 1 Kasım Türkiye'nin kader seçimidir. Güven ortamının sağlanması ve istikrarın sürmesi için de Ak Parti 1 Kasım seçimlerinde Karaman’da ve ülke genelinde daha güçlü çıkmak zorundadır. Esnafımız AK Parti iktidarından önce koalisyon hükümetlerinden çok çekti. Artık o günlere geri dönmek istemiyor. Esnafımız güven ve istikrar istiyor. Büyümenin devamını istiyor. Bunun bilincindeyiz. Size düşen görev bu noktada AK Parti'yi tek başına iktidara getirmektir. Bakınız 13 yıllık Ak Parti iktidarında eğitimden sağlığa, enerjiden spora, gıda ve hayvancılıktan turizme Karamanımıza yaklaşık 7,5 Milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanmış. Bu önemli bir rakam. Önümüzdeki dönemde de bu yatırımların artması işçimizin memurumuzun köylümüzün esnafımızın refah seviyesinin artırılması ve geleceğe güvenle bakması için Ak Partimize olan desteği artırmalıyız ki Karamanımız daha fazla yatırım alsın. Bakın beyannamemizde esnafımıza kolaylıklar ve büyük avantajlar sağlayan birçok madde yer alıyor. Bilindiği gibi, esnafa düşük faizli kredi uygulaması 13 yıldır devam ediyor. Yeni dönemde ise esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sunacağız. KOBİ'lerin finansmana erişiminin artırılması amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldıracak düzenlemeler yapacağız. Emeğin yoğun olduğu sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeli ile, anahtar teslimi, karşılıksız fabrika binası yapılacak. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız.'' dedi.
Konuk, Yollarbaşı köyünde vatandaşlarla buluştu
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretinin ardından Yollarbaşı köyüne geçti.  Burada köylülerle bir araya gelen Konuk, yeni dönemde yapılması planlanan projelerden bahsetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim beyannamesinde çiftçilere yönelik açıkladığı desteklemelere değinen Recep Konuk, ''Tarım alanında 8 milyon hektar alanda arazi toplulaştırma çalışmaları tamamlanacak. Tarımsal destekler, 190 tarım alt havzasında, iklim, toprak ve topografyanın yanı sıra mevcut su potansiyeli ve bitkilerin su tüketimini dikkate alarak, alt havzalar düzeyinde, bölgesel ve ürün bazında düzenlenme yapılacak. 2015 yılında nakit olarak verilen hibe desteklerinin tutarı 10 milyar liraya ulaşacak. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilere projelerine yönelik 30 bin lira karşılıksız destek verilecek. İşletme büyüklüğü 5 dekar altındaki meyve, sebze, süs bitkisi, ıtri-tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği yapan çiftçilere destekleme ödemesi yapılacak. Maliyetleri düşürmek amacıyla seralara, ticarethane elektrik fiyatı yerine, sulama suyu elektrik fiyatı uygulanacak. Çiftçilerden arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek.'' dedi. 
Milletvekili Recep Konuk, Yollarbaşı Köyü ziyaretinin ardından Kasım ayının ilk haftası açılışı yapılması planlanan Necmettin Erbakan Parkı’nda da incelemelerde bulunuldu.
''Türkiye'nin üzerine oynanan oyunlar bozulacak''
AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Recep Konuk, son olarak ise Mut’lular Derneği’nin organize ettiği programda Mutlularla bir araya geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Recep Konuk’a ilgi fazlaydı. Burada mutlulara seslenen Konuk, ''7 Haziran seçimlerinden çıkan siyaset kompozisyonunu fırsat bilen bazı karanlık ellerin zorlamasıyla ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Allah’ın izni, milletimizin feraseti ile ülkemiz o karanlık ellerin kurduğu oyunu 1 Kasım’da sandıkta bozacaktır. Bu süreçte milletimiz 13 yılda kazandıklarını siyasi hesapları uğruna kimlerin heder etmek istediğini gayet net gördü. Hangi siyasi heyetin milletin kazanımları ve millete kazandırmak için gövdesini siper ettiğini, siyaseten siyaset yapanların sorumluluk üstlenmekten kaçarken ülkenin sorumluluğunu üstlenme konusunda hangi siyasi heyetin geri adım atmadığına şahit oldu. Kaos ortamına çanak tutanları, AK Parti kaybetsin diye hesap yapıp, ülkemizin ve milletimizin topyekün kaybetmesinde bir beis görmeyenleri gördük bu süreçte. 1 Kasım o hesapların millet eliyle boşa çıkarılacağı tarihtir. Türkiye'nin üzerine oynanan oyunlar 1 Kasım milletimizin oyları ile bozulacak.'' dedi. 
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ziyaret ettiği her yerlerde Karaman halkıyla buluşarak vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.