AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, seçim çalışmaları kapsamın Kazımkarabekir ilçesini ziyaret ettiler. Konuk ve Dr. Şeker Kazımkarabekir’de bulunan esnafları ziyaret ettiler. AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, esnaf ziyaretlerinin ardından Kazımkarabekir Kaymakamlığı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulu ve GOLDA Fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyaretlere AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililerde eşlik etti.

RECEP KONUK; ‘’BİZ VAAT ETMEYİZ YAPARIZ!’’

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk ‘’Biz yıllardır bu bölgeye hizmet etmiş insanlarız. Allah nasip ederse hizmet etmeye sizlerin vekili olarak devam edeceğiz. Bu hizmet süremiz içerisinde bölgemizi kalkındıracağız. Bu bölgesel kalkınmanın baş mimarı da Karaman olacak. Kalkınmayı kırsaldan başlatarak tüm alanlara yayacağız. Karaman her alanda olduğu gibi hayvancılık ve kırsal kalkınmada da çığır açacak. Bu bölgelerde köylerimizin daha hızlı kalkınması için çalışmalar yapacağız. Hayvancılığı yaygınlaştıracağız. Bununla birlikte ilçelerimizde ve köylerimizde hızlı bir kalkınma süreci başlayacak. 7 Haziran tarımın ve hayvancılığında önemli bir dönüm noktası olacak. Sizler istikrarın baş mimarı AK Parti’ye vereceğiz her oyla ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına hizmet edeceksiniz. Bizde bölgemizin insanı başbakanımızla birlikte sizler için gece gündüz çalışacağız. Hayal olan ne kadar proje varsa bugüne kadar hepsini hayata geçirdik ve geçirmeye de devam edeceğiz. KOP projesi bölgemizin yıllardır beklediği bir hayaldi. Bunu da biz hayata geçirdik. Çünkü biz vaat etmeyiz hayata geçirir, insanımızın hizmetine sunarız’’ dedi.

DR. RECEP ŞEKER; ‘’KARAMAN’DA REKOR OY ORANI YAKALAYACAĞIZ’’

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker’de Karaman’da rekor bir oy oranı yakalayacaklarını ifade ederek ‘’AK Partimiz kurulduğu günden bu yana Karaman olarak hep arkasında dimdik durduk. Durmaya da devam edeceğiz İnşallah. Geçmiş dönemlerde çektiğimiz sıkıntıları hepiniz yakinen biliyorsunuz. İlaç kuyruklarını, ekmek kuyruklarını ve daha ne çileler. Bu günleri yaşayan bir ülkeyiz biz. Artık bunların hepsi tarih oldu. Çünkü eski Türkiye tarihte kaldı. Biz şimdi Yeni Türkiye’nin inşasına başladık. Halkımızın refahı huzuru için gece gündüz demeden çalıştık. Allah nasip ederse çalışmaya da devam edeceğiz. 7 Haziran Yeni Türkiye’nin doğum günü olacak. Biz Yeni Türkiye için bölgemizin insanı başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkacağız. AK Parti’ye verilen her oyla birlikte Yeni Türkiye’nin inşasında sizlerinde emeği olacak. Artık zaman tarih yazma zamanıdır. Biz Karaman’dan AK Parti’ye rekor bir destek vererek tarih yazacağız. Allah nasip ederse Karaman’da rekor bir oy oranı alarak hizmete devam diyeceğiz’’ dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker Kazımkarabekir’de ki sorunları not alarak ziyaretlerini sonlandırdı.