AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk köy ziyaretlerine başladı. Recep Konuk Dinek, Karacaören, Eğilmez, Maden Şehri, Süleymanhacı, Ortaoba, Kaşoba, Kisecik, İslihisar, Demiryurt, Eminler, Yuvatepe köylerini ziyaret etti. Ziyaretlere Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti Karaman Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Recep Konuk’a, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi.  Ziyaretlerde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, Karaman'da tarım, gıda ve sanayi sektörlerinde top yekûn bir kalkınmanın başlayacağını dile getirerek ''Karaman’ı tarımıyla, sanayisiyle, gıdasıyla adından söz ettirir bir pozisyona getireceğiz. Üreticimiz ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlü ve dünya ile rekabet edebilirliği artar adından söz ettirir hale gelir. Karaman artık bambaşka bir kimliğe bürünecek. Üretici üretecek. Bu ürettiğinden fazlasıyla payını alacak Karaman'dan yeni bir tarih yazacağız. Ürettiğimiz ürünlerimize marka kimliği kazandıracağız. Bunu da birlikte başaracağız. Karaman bir marka olacak. Bu süreçte kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Çünkü üretmenin siyaseti olmaz.’’ dedi. 
‘’GENÇ ÇİFTÇİLERE 30 BİN TL KARŞILIKSIZ DESTEK VERECEĞİZ’’
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, genç çiftçilere 30 bin TL karşılıksız destek verileceğini belirterek, ‘’Biz sizlerden 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde destek istemek için buradayız. AK Parti hükümetinin 13 yıllık iktidarı döneminde yapılan çalışmaları herkes biliyor. Sizlerin de oylarıyla istikrarın sürmesini ve Karaman’ın büyümesini istiyoruz. Ancak yeni dönemde ülkemizi daha da ileri götüreceğiz. Tarım ve hayvancılık alanlarında yeni devrimler yapacağız. Biliyorsunuz seçim beyannamemiz açıklandı. Burada genç çiftçilere proje karşılığı 30 bin TL karşılıksız destek vereceğiz. İşletme büyüklüğü 5 dekar altındaki meyve, sebze, süs bitkisi, ıtri-tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği yapan çiftçilere destekleme ödemesi yapacağız. Gençlerimiz artık köylerde istediği gibi çiftçilik yapacak. Koyun ve keçi yetiştiriciliğine yönelik teşvikler de artırılacak. Böylelikle bu köylerimizde hayvancılık gelişecek. Bunlardan siz çiftçi kardeşlerimiz faydalanacaksınız. Yeniden diriliş köylerimizden başlayacak.’’ dedi. 
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, ziyaret ettiği her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek not aldı.