Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Karamanlı hemşehrilerini 9 Kasım Cumartesi  günü Ankara’da yapılacak olan “Milli Değerleri Koru ve Yaşat”  açık hava toplantısı ve “Türkiye” temalı  mitinge davet etti.
Başkan Hatipoğlu; konuyla ilgili yaptığı açıklama da, şunları söyledi:

''Bilindiği üzere; Milliyetçi Hareket Partisi olarak 9 ilde yapmayı planladığımız “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” açık hava toplantılarımızın ilkini Bursa’da “Kuruluş”, ikincisini İzmir’de  “Bayrak”, üçüncüsünü Adana’da “Vatan”, dördüncüsünü Erzurum’da “Birlik”,beşincisini Konya’da“Türkçe”,altıncısı Elazığ’da”Kardeşlik”yedincisini İstanbul’da “Demokrasi” sekizincisini Samsun’da “Kurtuluş”  Ve son olarak “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim, Sonra Ben” temel anlayışını siyasi ilkelerinin merkezine oturtmuş bir siyasi hareket olarak, “Önce Türkiye ve her şeye rağmen Türkiye’nin milli menfaatleri” bilinciyle 9 Kasım’da Ankara Tandoğan Meydanı’nda milyonu aşan vatan evladıyla birlikte, inançla, kararlılıkla ve ihtişamla“TÜRKİYE” temalı miting yapılacaktır.

Bu açık hava toplantılarına milletimizin teveccühü Türk milletinin geleceğe güven ve umut ile bakmasını sağlamış, millet düşmanlarının kalplerine korku salmıştır.

“Türkiye” temalı dokuzuncu mitingimizi 9 Kasım Cumartesi günü Ankara Tandoğan Meydanında, gerçekleştireceğiz. Tüm Karaman’lı hemşehrilerimiz bu mitinge davetlidir.

9 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 08.00 de Parti binası önünden Ankara’ya otobüs kaldırılacaktır,  mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımızdan isimlerini Parti binamızdaki görevli arkadaşlara bildirmelerini rica ediyorum…

Milliyetçi Hareket’in başlattığı bu açık hava toplantıları; AKP için adeta sonun başlangıcıdır. Milliyetçi Hareket Partisi; bu açık hava toplantılarında, iktidarın millet iradesine ipotek koyan, parlamentoyu devreden çıkaran fevkalade tehlikeli siyasi tahakkümünü ve tek parti anlayışını millete şikâyet etmektedir. Bu toplantılar; açılımlarla, gizli anlaşmalarla bölünmenin, hatta yok olmanın eşiğine getirilen milletimizin, ülkemizin; bölünmeme ve yok olmama iradesini ortaya koyduğu bir kaynaşmayı ve birlikteliği meydana getirmektedir. Bu toplantılarda kalpleri vatan için, bayrak için, Allah için, Türkçe için, Türklük için atanlar bir araya gelmektedir.

Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Bir tarafı terörle kuşatılan ülkemiz, bir yandan da İslam Dünyası’nın içine itildiği ayaklanmalar ve iç karışıklıkların, çatışmaların merkezine çekilmektedir. Bu yaraya bir çare bulması gereken büyük Türk milletinin; bu yarayı kaşıyan ve İslam Dünyasının kan gölüne dönmesine çanak tutan bir iktidara mahkûm olmadığını aziz milletimizin desteğiyle tüm ülkeye haykırmaya devam edeceğiz.

Bu mitingler milletin iktidarı uyarı mitingleridir. Bu mitinglerdeki manayı ve ruhu Türk milleti çok iyi bilmektedir. Bizim görevimiz; dosta yanında, düşmana karşısında olduğumuzu Türk milletiyle birlikte göstermektir.''