AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Bölge Koordinatörü Furkan Leventoğlu, Gençlik Kollarının AK Parti Karaman İl Teşkilatında düzenlediği toplantıya katıldı.

Toplantı, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale’nin konuşmalarıyla başladı.

AK Gençliğe seslenen Kale, amaçlarının dava ve hizmet olduğunu vurgulayarak, Karaman adına çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Başkan Kale konuşmasını şu şekilde devam ettirdi;

“Amacımız dava, amacımız hizmet. Bu amaçla buraya geldik. Gençliği canlandırmaya, gençlik adına, ülkemiz adına, vatanımız adına bir şeyler yapmak için buraya geldik. Benim vicdanım rahat. Bir şeyler yaptığımızı düşünüyorum ve yaptığımıza inanıyorum. İlerleyen zamanlarda Karaman adına yapacağımız çok iş var. Bu hakla, batılın mücadelesi. Bunda dur durak yok. Ülkemizin gündemi belli. Bunlar tamamen üstümüze oynanan oyunlar ve AK Gençliğin her zaman gözü açık olmalı.”

“Karaman Güzel İşler Yapıyor”
AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale konuşmasını sona erdirerek sözü AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Bölge Koordinatörü Furkan Leventoğlu’na bıraktı.


Leventoğlu, kendini tanıtarak başladığı konuşmasında yaptığı görevlerden de bahsetti.

Ardından, Karaman’ın gençlik kollarını beğendiklerini ifade ederek, “Karaman’da güzel bir ekip oluşturulmuş. Ekip, gerçekten güzel işler yapıyor. Bana en beğendiğin 3 ili sayın deseler Karaman bunlardan biri olur. Karaman’ın kendine ait coğrafi özelliklerinden kaynaklı zor şartları vardır. Ama burada en azından bir şeyler yapmaya gayret eden bir ekibin var olduğuna inanıyoruz. Başta Mustafa Başkan olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Sorumlu olduğu bölgenin il ve ilçe başkanlarını tamamladıklarını söyleyen Leventoğlu, sırada mahalle başkanlıkları kuracaklarını ifade ederek çalışmaların başladığını aktardı.

Karaman Merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerde toplam 260 mahallenin olduğunu ve en az 180 mahallede, mahalle başkanları olacağını söyleyen Bölge Koordinatörü Furkan Leventoğlu, kasım ayının başında bu çalışmanın da tamamlanacağı hakkında konuştu. Leventoğlu, mahalle başkanlığı çalışmalarını tamamladıktan sonra sandık çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Bölge Koordinatörü Furkan Leventoğlu, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale ve İl Gençlik Kolları üyeleri toplantının ardından, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Rıdvan Doğan’ın düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.