Şahin; Gereğini yaparsan yüzün güler, yapmazsan geldiğimiz gibi asık olur.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin Seçim gezilerine devam ediyor.
Esnaf ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şahin; Esnaftan ilgiden memnun olduğunu söyledi. Şahin; yaptığı açıklamada bazı esnaf ziyaretlerinde biz ayak üstü ikna olmayız, karar vermedik. Birer çay içerek ve sohbet ederek neler yapacağımızı soranlar var.  

Diğer taraftan; geçenlerde bir esnaftan tepki aldık. Esnafımız; Dükkân kirasını ödeyemediğinden ve Hanımına Pazar parası veremediğinden bizlere asık suratla ve siyasetçilere kızgınlığı her-halinden belli edayla “sizden önce gelenlere de aynısını söyledim” dedi. Muhtemelen bunlar çıkan haberlere göre AKP’lilerdi.

Öncelikle Allah hiçbir Esnafımızı bu acılı ve sıkıntılı duruma düşürmesin. Allah Siyasetçileri de acılı ve sıkıntılı bir Esnafla karşılaştırmasın. Tabi ki böyle bir durumda bizim kurtulmamız çok basit, çünkü bizim Merhum Erbakan Hocamız var. Esnafımıza; “Hatırlar mısın 96-97 yıllarını Efsane Başbakan Erbakan vardı. O zaman durumun nasıldı? Der demez, Adamın yüzü gülmeye başladı. O zaman ben çiftçiydim kaldırdığım mahsulle, pancarla ilk defa traktör aldım” dedi. 

O zaman gereğini yaparsan yüzün güler, yapmazsan geldiğimiz gibi asık olur dedik.

Bir başka esnaf ziyaretimizde; dükkân içi fazla kalabalık olmasın diye birçok arkadaşlarımız içeri girmezler. Esnaf, diğer arkadaşlarımızı da çağırarak “gelin yahu en azından dışarıdan görenler sizi müşteri sansınlar” dedi.  
Dememiz O dur ki; gittiğimiz gördüğümüz yerlerde ekonomideki kötü gidişattan dolayı, Paralelmiş, dikmiş, eşkenarmış, açıortaymış gibi bahanelerle çatışma ortamına çekerek, “MAĞDURUM” rolü pek tutmuyor. 
Çünkü; “MAĞDUR” siz değilsiniz, “MAĞDUR” Millettir.