Seçim çalışmaları kapsamında Karaman merkezin yanı sıra köy, belde ve ilçe gezilerinde aldıkları güzel geri dönüşler olduğunu belirten Ünüvar, 7 Haziran'a kadar sahada gitmedikleri bölge, basmadık yer bırakmayacaklarını ifade etti. Karaman'ın bütün sorunlarının ancak MHP iktidarı ile çözüleceğinin altını çizen Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar gazetemize yaptığı açıklamada;
''Karaman'da adaylıkların netleşmesi ile hızlanan siyaset, MHP'nin sahaya inen kadroları ile yön buluyor. Adaylarımızın kariyer, bilgi, birikim gibi konularda donanımlı olmasının yanı sıra şehrin en genç milletvekili adayının partimizden olması elimizi güçlendiriyor. Genel merkezimiz Karaman'da başarı yakalanması noktasında sürekli talimat vererek çalışmalarımızı an be an takip ediyor.
Adaylıkların belirlenmesinden sonra seçim çalışmalarına devam eden aday adaylarımız başta olmak üzere, geçtiğimiz dönemlerde partimizde görev almış yöneticilerimizin de gayretleri ile özellikle AKP ve CHP tabanından partimize oy vereceği yönünde görüş bildiren vatandaşlarımızın sayısı giderek artıyor. 
Türkiye her gün yeni bir sorunla, yeni bir tartışma ve anlaşmazlıkla karşılaşmakta, adeta imtihana çekilmektedir. Milletimizin asıl ve öncelikli gündemleri ötelenmekte, örtbas edilmektedir. Artan yoksulluk, azan yolsuzluk, kademe kademe çoğalan bölücü terör sorunları hasıraltı yapılırken, yapay konular, mesnetsiz ve uyduruk yorumlar kurnazca dolaşıma sokulmaktadır.
Her kesimden milyonlarca insanın merakla beklediği seçim beyannamemiz bir çoklarının uykusunu kaçıracağı gibi, halkın umudu olacaktır.
MHP’nin seçim beyannamesi açıklandığı zaman göreceksiniz ki, toplumun her kesimini rahatlatıcı, ekonomik tedbirler, sosyal tedbirler alınacaktır. MHP iktidarı ile ülkemizin her türlü problemlerine çözüm bulunacak ve ilimiz seçim çevresindeki hemşehrilerimizin de her türlü sıkıntısı giderilmiş olacaktır. Bir millet uyanacak Türkiye'nin kalbi MHP'de atacak'' dedi.