Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün beraberinde AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer , İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar ve AK Parti mensupları ile Sudurağı Beldesini ziyaret ederek, belde halkı ile bayramlaştı.
Sudurağı’na yapılan yatırımlardan bahseden ve sorunları dinleyen Mevlüt Akgün “Vatandaşımızın bir güler yüzü, hatırlamanın ve hatırlanmanın vermiş olduğu memnuniyet hem benim hem de hemşerilerim için ayrıca önem arz etmektedir. Bu memnuniyeti tebessümlerinde ve sohbetlerimizde duymak, işitmek, görmek mutluluk vericidir. AK Parti ile milletimiz ve ülkemiz ciddi bir kalkınma sürecine girmiş, siyasetin ve hizmetin çıtası ciddi manada yükselmiştir” dedi.

Daha sonra Suduraklı çocuklarla da bayramlaşmayı ihmal etmeyerek, ‘’Bütün çabalarımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha modern bir dünya bırakmaya yönelik olmalı. AK Parti olarak yeni nesillerin çağın gelişmeleri doğrultusunda iyi bir eğitim almaları, kendilerini her alanda geliştirmeleri için üstün bir gayretin içerisinde olduklarını ve tüm imkanlarımızı çocuklar için seferber ettiklerini” söyledi.