MHP Genel Merkezi'ne giden heyete Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, il yöneticilerinden Durmuş Yıldızbaş ve Hasan Hüseyin Deniz katıldı. İlk olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşen heyet, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Karaman'daki çalışmaları ve aday adaylığı sürecini anlattı. Çalışmaları yerinde bulan Bahçeli, seçim sürecinde Karaman'ı ziyaret edeceği müjdesini verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Genel Merkezde bulunan makamında gerçekleşen ziyaret sonrası Karaman heyeti Teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı Şefkat Çetin ile teşkilat çalışmaları üzerine değerlendirme yaptı. Faaliyetler hakında bilgi veren il başkanı Oktay Yılmaz, ''Merkez ilçe ve il yönetim kongrelerimizden aldığımız güçle gerek üye çalışmaları, parti içi dayanışma gerekse sahadaki çalışmalarımızla yaklaşan genel seçimlere hazırlanıyoruz.

Vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler olumlu yönde. Yapılan parti içi görev dağılımları ile hız kazanan çalışmalarımız çok yakında meyve vermeye başlayacak. Bu bağlamda ziyaretimizle birlikte sizlerden aldığımız destek, bizim azim ve gayretimizi artıracaktır.'' dedi.

Teşkilatlarda uyumlu çalışmanın önemine değinen Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, '' Karaman'daki çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Sürekli irtibatta olmamız nedeniyle başlangıçta kongrelerinizin yapılması ve daha sonradan dayanışma içerisinde gerçekleştirdiğiniz teşkilat çalışmaları takdire şayandır. Karaman teşkilatımız açısından oldukça önemli bir il olduğundan başarılı haberlerinizi bekliyoruz'' dedi.

Karaman heyeti daha sonra genel başkan yardımcıları Mevlüt Karakaya, Emin Haluk Ayhan, Abbas Bozyel ve kadın kolları genel başkanı Nevin Taşlıçay ile MHP'li diğer yöneticileri ziyaret etti

 

HABER MERKEZİ