Teşkilatın yanı sıra vatandaşlara da teşekkür eden Yılmaz, ‘’Herkesin emeğine gayretine ve desteğine teşekkür ederim’’ dedi. Adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte kesilmeden devam eden desteklerin çalışmalara güç kattığına değinen MHP Karaman il başkanı Oktay Yılmaz, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Karaman il teşkilatı Milli iradenin seçimine saygı duymaktadır.
Milli irade hiçbir partiye tek başına iktidar olma yetkisi vermemiştir. Gerçekleştirilen seçimlerden çıkan tabloyu samimi ve dürüst bir şekilde okuyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi Karaman’da da algı operasyonları ve gerilime dayalı siyaset yenilgi yaşamıştır. Kim ne söylerse söylesin Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerden alnının akıyla çıkmayı başarmıştır.
Partimizin gücünü düşürmeye gayret edenlerin bütün çabaları boşa çıkmış, türlü ayak oyunları püskürtülmüştür. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Karaman’da bir milletvekili çıkaramamış olmasına rağmen oyunu artıran tek partidir. Halkın MHP’ye karşı giderek artan umudu çalışmalarımıza yön verip ilerleyen süreçte daha titiz olunmasına katkı sağlayacaktır. Teşkilatımız Karamanlıların varlığını idame ettirme, birliğini koruma konusunda her zamankinden daha azimlidir. Türkiye için yeni bir dönem başladığından önümüzdeki sürecin en önemli rol modeli yine Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır.
Bu bağlamda seçim sürecine başladığımız ilk günlerden itibaren desteklerini bir an olsun esirgemeyen aday adaylarımıza, adaylarımıza, il, merkez ilçe ve ilçe, belde teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, Ayrancı belediye başkanımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, partimize gönül ve destek veren tüm Karamanlılara teşekkür ederim. Ayrıca seçim süresinde tarafsız ve karakterli yayınlarıyla partimize destek olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum’’ dedi.