Daha çok çalışmanın başarıyı getireceğinin altını çizen Yılmaz konuşmasında; ‘’Hepinizin bu davaya hizmeti olmuştur. 7 Haziran seçimlerinde az bir oyla ilimizden bir milletvekili çıkartma şansını kaçırdık. Gönül isterdi ki bugün 2. Sıra adayımız olan Mehmet Ural kardeşimizi milletvekili olarak kürsüye davet edelim.

Benim siz değerli dava arkadaşlarımdan istirhamım seçim gününe yaklaşık üç hafta kaldı. Biliyorum sürekli bir şeyleri ihmal ederek çalışmalarımıza katılıyorsunuz. Lakin şu kalan kısa zaman içerisinde işinizi, gücünüzü ve diğer meşguliyetlerinizi biraz ihmal edip tüm gücünüzle bu üç haftalık süreçte azami çalışma performansı göstermeniz oldukça önemlidir. İnançlı ve azimli yapılan çalışmalar başarıyı doğurur, Allah’ın izniyle ilimizden en az bir milletvekili çıkartacağız.

Seçim çalışmaları için seçim koordinasyon merkezi oluşturduk, bu merkezde çalışacak arkadaşlarımızın isimlerini sizlerle paylaşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun’’ dedi.

Programda ayrıca Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ve milletvekili adayları da konuşma yaptı. Programın ikinci bölümü olan istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.