Yoğun bir destekle her gün sahada olduklarını belirten MHP Karaman merkez ilçe başkanı Ünüvar, ‘’Bu vatana, bu millete, bu bayrağa ezelden ebede sevdalıyız. Bu kentte yaşayan ve kendisini Karamanlı hisseden herkesin duasına ve desteğine talip olduk. Hep birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Çalınmadık kapı, ulaşılmadık bir karış yer bırakmamaya çalıştık.
Çalışmalarımızla MHP’yi gerek Karaman gerekse ülke genelinde birinci parti yapmak için yola çıktık. Beklediğimiz sonucu alamadığımız için üzgünüz. Milliyetçi Hareket Partisi maruz kaldığı tüm haksızlıklar karşısında yılmamış, azim ve kararlılığını seçim kampanyası süresince koruyarak bir önceki genel seçimlere göre aldığı oyları yükseltmeyi başarmıştır.
Seçim süreci içerisinde, samimi ve özverili bir şekilde çalışan öncelikle il başkanım ve yönetim kurulu üyelerine, geçmiş dönemlerde görev yapan il başkanlarıma, milletvekili adaylarıma, aday adaylarıma, merkez ilçe yönetimime, eski ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları il başkanı ve yönetim kurulu üyelerime, ülkü ocakları il başkanım ve yönetimine, genç bozkurtlara, sivil toplum örgütü başkan ve yöneticilerine, isimli isimsiz bu davaya gönül verip gece gündüz sefer yapanlara, sandıkların başında çile çeken kardeşlerime ve boş kalan sandıkları tamamlamak uğruna müşahit olan gönül erlerine, Karaman’da yaşayan çok değerli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunarım.
Her şeye rağmen seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, Türk siyasetine ve demokrasimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.