Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hikmet Bekil'in Niğde'deki makamında erçekleşen ziyarette konuşan il başkanı Yılmaz, ''Gerçekleştirdiğimiz kongrelerin şölen havasında geçmesi ve yoğunluğu açısından misafirlerimizi önemsiyoruz. bu nedenle kongrelerimize teşrif eden büyüklerimize iadei ziyarette bulunma kararı aldık.

 

Öncelikle tüm yönetici arkadaşlarımızın selamını iletiyorum. Ve yüreğiniz rahat olsun, sizlerin nezaretinde gerçekleşen kongre ile bize verilen görevin tüm sorumluluklarını yerine getirmeye gayret ederek yaklaşan seçimler için tüm çalışmalara hız verdiğimizi paylaşmak isterim.'' dedi.

 

Divan başkanlığını MYK üyesi Hikmet Bekil'in yaptığı kongre ile seçilen Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, yönetim kurulunda görev dağılımın yapldığı ve üye çalışmalarına yoğunluk verldiğini belirtti.

 

Yapılan ziyaretten memnun olduğu belirten Hikmet Bekil, '' Sizlerin verdiği bu bilgiler ve çalışmalarınıza dair gayretleriniz gerçekten takdire şayan. yurt genelinde kongrelerin bitmsiyle birlikte tüm yenilenmiş ve daha dinamik kadrolarla büyük kongremizi yapacağız. Oradan aldığımız ilham ve destekle yaklaşan seçimlere daha güçlü gireceğiz. Önümüzde çalışmak için yeterli zaman var, bu nedenle her geçen günün kıymetini bilerek ilerlemeliyiz.'' dedi.

 

Ziyarette ayrıca Niğde ve Karaman siyaseti hakkında görüşler paylaşıldı.

 

 

HABER MERKEZİ