Görüştüğü işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlayan MHP adayı Mehmet Ural, MHP'nin her zaman işçiden yana olduğunu belirtti. İşçilerin çoğalan problemleri, meslek hastalıklarının artışı, iş sağlığı ve iş güvenliğinden kaynaklanan açmazların acilen çözüm beklediğini belirten Ural ''Her çalışanımızın insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, muhatap kaldıkları risklerin azaltılması ve kemikleşen endişelerinin giderilmesi mutlak anlamda zorunludur'' dedi.
Mehmet Ural, ''Ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü sevinçle kutluyoruz. Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında, çabasında olan milyonlarca çalışanımız bizim için paha biçilemez bir özelliktedir. Tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, Cenabı Allah’tan aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum'' ifadesinde bulundu.
Oy vereninde vermeyeninde her zaman yanında olduklarına değinen Ural, ''Görüştüğümüz vatandaşlarımızın hepsine yıllardır kullandığım telefon numarasını bırakıyor, herhangi bir sıkıntıları olma durumunda destek olacağımı belirtiyorum. Henüz Milletvekili bile seçilmemişken birçok hemşerimin her çeşit sıkıntısı dinleyip elimden geleni yapmaya gayret ettim.
Hiç kimseye ayrım gözetmeden sorunların çözümü noktasından elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum. Vatandaşlarımız henüz seçim sürecinde bile defalarca şahsımı arayarak çözülen işlerinden dolayı teşekkür ediyor. Şimdiden şahsımı bir vekil olarak görüyor, her fırsatta irtibata geçebilmenin kolaylığını yaşıyor. Bu bir teveccühtür'' dedi.
MHP Seçim çalışmalarına il başkanı Av. Oktay yılmaz, Merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar ve çok sayıda partili katılıyor.