İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ve parti yöneticileri Durmuş Yıldızbaş, Hasan Hüseyin Deniz’den oluşan MHP Karaman heyeti, katıldıkları MHP Grup toplantısı sonrası Milletvekili Akgün’le görüştü.

MHP Karaman teşkilatı olarak yaklaşan seçimler öncesi gerek aday adaylıkları gerekse parti çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunmak üzere grup toplantısına katılma kararı aldıklarını söyleyen İl Başkanı Oktay Yılmaz, ‘’Burada çalışmaları yerinde görmenin verdiği birikim sahada elimizi kolaylaştırıyor. Böylelikle atılan her adım genel merkez ve parti teşkilatları ile uyumlu ilerliyor.’’ Dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten Akgün;

‘’Karamanlı siyasetçilerin meclis grup toplantılarına katılmaları ve partilerinin çalışmalarını yakından takip etmeleri oldukça önemli. Böylelikle her gelişme yerinde, kaynağından öğrenilip Karaman’da sahada anlatılıyor. Hal böyle olunca bilgi kirliliği ve dedikodular inandırıcılık kazanmamış oluyor. Karamanlı biri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hemşerilerimi uzun yıllar temsil etmenin mutluluğunu yaşadım.

Nitekim o görevin verdiği sorumlulukla mecliste olan her çalışmayı, her kanun değişikliğini an be an Karamanlılarla paylaştım. Böylelikle beyinlerde çalışmalar hakkında güncel bilgiler oluşmasını sağlamaya çalıştım. O bakımdan sizlerin meclis çalışmalarını takip etmenizi mühimsiyorum’’ dedi.

Karaman siyaseti ve adaylıkların konuşulduğu ziyaret yaklaşık 30 dakika sürdü.

 

HABER MERKEZİ