Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanlığı dün akşam saat 20:00'de Yunus Emre Nikah Salonunda düzenlediği konferansa yoğun ilgi vardı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem'in katılacağı ''GÜN OLUR ASRA BEDEL'' isimli konferans düzenlendi. 

Konferans saygı duruşu sonrası, İstiklal Marşı okunmasının ardından eski yeni birçok MHP yöneticinin katıldığı program Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin slayt eşliğinde kendi sesiyle seslendirdiği mektubun okunmasıyla başladı.

 başladı. Katılımcılara kısa konuşma yapan MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, 30 Martı zaferle sonuçlanacağını ifade ederken, özellikle bu süreçte gençlere özellikle de bayanlara büyük sorumluluk ve görev düştüğüni de ekledi. Hatipoğlu konuşmasına;'' İnşallah, yılmadan, beklemeden, 30 Mart akşamı Karaman Kalesinin Burçlarına bu şanlı 3 Hilali yaradan dikmeyi nasip eder,''dedi.

Kürsüye gelen MHP Karaman Beledeyesi Başkan Adayı Ali Pınarbaşı misafilere seçimler sürecinde her türlü sataşmalara, karşılık verilmeden, sukünet içersinde davranılması gerekliliğini vurgularken;''30 Mart akşamı seçimi kazanacağımızı kalben inanıyorum,''dedi.

Kürsüye Karaman eski Milletvekili Hasan Çalış geçerken;'' Artık bu sefer Karaman gerçek kararını vermiş, artık Karamanlılar zaman geldi diyor, yüksek bir farkla seçimi kazanacağız. 3 gün içersinde kapı kapı dolaşarak, konu, komşuya, eşimiz dostumuza giderek oy istemeye devam etmeliyiz,'dedi.

Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem'in katılacağı ''GÜN OLUR ASRA BEDEL'' isimli konferansına geçti.

Genel Başkan Yardımcısı Erdem;’’ Sayın Milletvekilim, sayın il başkanım, sayın merkez ilçe başkanım, sayın belediye başkanım ve ülküdaşlarım hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu birlikteliğin Türkiye’ye, tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Aziz Karaman’lı kardeşlerim öncelikle müslüman olarak hangi coğrafyada yaşadığımızı hangi ismi taşıdığımızı hangi değerlerle özleştiğimizi lütfen unutmayalım. Sizin şuanda sahip oldğunuz ruha, duyguya, imana sahip çıkmak isteyen o kadar Allah’ın kulu var ki ama rabbim bu nimetleri size bahşetti. Aziz gönül dostları, nasip olursa Pazar günü, yani 30 Mart’ta bir yerel seçim olacak, belediye başkanlarımızı tayin edeceğiz, İnşallah bu Karaman’ımız ve bütün ülkemiz için hayırlı olur. AKP kapatıldı diyelim mecliste üç parti var CHP, MHP, BDP bunlardan birine oy vereceksiniz yada üye olacaksınız, diyelim MHP ‘den milletvekili adayı çıkaracaksınız %20 ile %30 gibi bir oran destek verir diğerleri ise baskı altındadır. Bu nedemek biliyormusunuz bu millet kendi milletvekilini seçemiyor. Bu millet kendi değerleri ile bütünleşenleri değil, kendilerinin önüne dayatılanları vekil seçtiğinde, yukarıdakilerin tasavvufları sizin beklentilerinizle uyum sağlamıyor. AKP iktidarında 30 40 kadar ilim adamı olanlar var deniyor, soruyorum ey ilim adamları, size hayırlı bir yasa çıkaralım diye soran oldumu. ‘’dedi.