Belediye Meclisinin Kasım ayı ikinci toplantısı bugün (3 Kasım Salı) Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Başkanlığında yapıldı. Belediye meclis salonunda saat 16.00’da başlayan toplantıya, 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’den milletvekili seçilen Recep Konuk’ta katıldı. Meclis üyelerini selamlayan Konuk, konuşmasında; “Hep birlikte genel seçimle dolu bir süreci yaşadık. 1 Kasım seçimlerinin ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu saatten sonra biz, siyasi duruş gözetmeksizin tüm Karamanlı hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Sizler belediye meclis üyelerimiz olarak, Karaman'ın geleceği adına önemli kararlar alıyorsunuz. Takip ettiğim kadarı ile bütün meclis üyelerimiz alınan kararları ağırlıklı olarak mutabık oluyor. İnşallah merkezi hükümetimizin de desteğiyle hep birlikte çalışarak şehrimizi kalkındıracak yatırımlara imza atacağız. Toplantınıza katılmaktan büyük mutluluk duydum. Şehrimiz ile ilgili her konuda ve vatandaşlarımızın her türlü problemiyle ben ve milletvekilimiz Sayın Recep Konuk Bey’in yakından ilgileneceğini bilmenizi istiyorum. Hepimizin ortak gayesi Karamanımızın büyümesi ve gelişmesidir” dedi.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da Milletvekili Recep Konuk'un ziyaretinden dolayı teşekkür ederek: “Sayın vekilimize öncelikle hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. İki milletvekilimize de parlamento çalışmalarında başarılar diliyorum.Bu bir hizmet yarışı. Hepimizin ortak düşüncesi Karaman’dır. Şehrimize en güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Toplantıda söz alan grup başkanları Karaman'ın büyümesi ve gelişmesi için alınan bütün kararların destekçisi olacaklarını ifade ettiler.