AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve Partililer Seçim Çalışmaları Kapsamında Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, Şehit İsmail Erez İmam Hatip Ortaokulu, Temizel Ünlü Bilgisayar ve Temizel-Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret etti.
Ziyaretlerde Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti'nin Karaman'a kazandırdığı projeler ile yapılması planlanan projeleri anlattı.

Çalışkan yaptığı açıklamalarda; "Ülkemizde yürütülen altyapı çalışmaları ile birlikte Karaman, çoğu zaman diğer illerden farklı olarak pozitif ayrımcılığa tabi tutulmakta, özellikle eğitim yatırımları bu konuda başı çekmektedir.

Eski iki Milli Eğitim Bakanının Karaman’lı olması bir yana, İlimizde daha önce TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı olan ve şu anda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Milletvekilimiz Mevlüt Akgün'ün gösterdiği yoğun gayret ve çabaların da bu sonuçta etkili olduğu bilinen bir gerçektir.

Bizlerde Belediye olarak; Karaman'ı eğitim alanında hak ettiği en üst noktalara taşımak için her alanda çalışmalara devam edeceğiz."

Çalışkan'ın açıklamalarını dinleyen eğitimciler sonrasında hem mahallelerinde yaşadıkları hemde eğitim konusunda yaşadıkları problemleri AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan'a aktardılar.