AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Molla Fenari Caddesi, Ahi Osman Mahallesi ve Alpaslan Türkeş Parkı civarındaki esnafları ziyaret etti.
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ertuğrul Çalışkan bugün Molla Fenari Caddesi, Ahi Osman Mahallesi ve Alpaslan Türkeş Parkı civarında bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflarla bol bol sohbet eden Çalışkan, esnafların sıkıntılarını tek tek dinledi. Ertuğrul Çalışkan’a esnaflar park sorununu ilettiler. Bunun yanı sıra belediyenin öğrencilerin yanında olması burs gibi imkanlar sağlanması engelli ve yaşlılara da değer vermesini istediler. Çalışkan’da ‘’ 30 Martta göreve Allah nasip ederde gelirsek ilk işim yaşlı, öğrenci ve engelli kardeşlerimin sorunları ile ilgilenmek olacak. Onlar için kent konseyleri düşünce merkezleri kuracağım. Onlar ki bu şehrin gözdeleri ne istiyorlarsa olacak. Öğrencilere burs imkanları yaşlı ve engelli kardeşlerimize onlara özel yerler inşa edeceğiz. Park sorununa gelince bu sorunlar tabi ki de var. Araçlar dükkanlarınızın önünü kapatıyor. Ancak bazı yerlerde bunların kaldırılması gerekli. Benim projemde araç park alanları inşa ederek şehirde ki park yoğunluğunu azaltmak var. ‘’ dedi.

Bunun yanı sıra Ertuğrul Çalışkan’a halkın içinden biri olun tek isteğimiz ihtiyacımız budur dendi. Gençler ise sosyal aktivitenin olmayışından yakındı. Ertuğrul Çalışkan’da ‘’ bu şehir bizim şehrimiz. Bu insanlar bizim insanlarımız. Ben her zaman içinizden biriydim olmaya da devam edeceğim. Lakin benimkisi makam mevki sevdası değil memleket sevdası hizmet sevdasıdır. Sizinle oturup konuşacağız elimizden gelenleri beraber yapacağız. Size söz veriyorum bir değil bin kez yanınızda olacağım. Gençlere gelince de sizin için yapılacak olanları sıralamayacağım. Ancak iyi ki Karamanlıyım dedirteceğim size. ‘’ dedi. 

Ertuğrul Çalışkan esnaflara hayırlı işler dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.