Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk seçim çalışmalarına köy ziyaretleri ile devam ediyor. Recep Konuk amaçlarının tarlayla Ankara arasındaki bağı kuvvetlendirme olduğunu söyledi. Konuk’un köy ziyaretlerinde nineler ve dedelerle olan sıcak sohbeti de görülmeye değerdi.

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk köy ziyaretlerine Seyithasan, Ağaçyurdu, Cerit, Bademli, Araköy, Elmadağ, Değirmenbaşı, Medreselik, Kozlubucak, Lale, Tavşanlı, Tarlaören ve Gökçe köyleri ile devam etti. Vatandaşlarla bir araya gelen ve talepleri de dinleyen Recep Konuk, tarladan gelen biri olarak amaçlarının tarlayla Ankara arasındaki bağı kuvvetlendirmek olduğunu söyledi. Konuk, “Bizim için siyasetin manası mahcup olmamak ve mahcup etmemektir” dedi.

Recep Konuk köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında, “2002 yılından bu yana her girdiği seçimden büyüyerek çıkan ve her seçimde bir önceki seçimde reyini alamadıklarının önce hizmetleriyle gönlünü ve bu hasbi gayretiyle her gelen yeni sandıkta gönlünü aldıklarının reyini de alan AK PARTİ, 7 Hazirandaki sandık sınavından da Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun Yeni Türkiye tasavvuruna milletimizden destek ve onay alarak alnının akıyla ve daha da büyüyerek çıkacaktır. Çünkü bu heyet diğer siyasi heyetlerle siyasete bakış açısında farklılaşan bir heyettir. Bu heyette hizmetkârlığı kimin yaptığı değil hizmetin kendisi esastır. Bu heyette makam, mevki, rütbe teferruat, milletin derdine derman üretmek için bayrak yarışı koşmak esastır. Bizim siyasi heyetimizde kimin hangi görevde olacağı veya kimin nerede koşturacağı değil milleti hizmetle buluşturmada bu takıma ve milletimize ne kadar katkı vereceği, üstlenilen milletin vekilliği sıfatının ve sandığın tevdi ettiği emanet hırkasının hakkıyla taşınması mühimdir. Bu heyetin ufkunun ve hizmet aşkının sınırları yoktur. Bu heyet için siyasetin manası mahcup olmamak ve mahcup etmemektir. Milletin Partisine kavuşmadan önceki Türkiye ile bugünün Türkiye’si arasındaki fark AK PARTİ’nin siyasi takım oluşturma farkıdır. Eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasındaki fark, AK PARTİ ile yerleşen tarz-ı siyasetin yani gücünü milletten alan, sadece ve sadece millete hesap veren siyaset tarzının farkıdır. 7 Haziran 2015 için yine hazırız, ilkemiz yine değişmedi; mahcup olmadık, mahcup etmedik yine mahcup olmayacağız, yine mahcup etmeyeceğiz, Alnımız Ak Başımız Dik Yeni Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz” dedi. 

“Amacımız Tarlayla Ankara Arasındaki Bağı Kuvvetlendirmektir”

Konuk, “Bizim gayemiz tarlayla Ankara arasındaki bağı kuvvetlendirmektir. Burada yapılanları kişilerle kaim kılmayacak hukuki zeminin oluşturulmasına katkı sağlamak ve buraların sigorta poliçesinin yazılmasında çorbaya buraların tuzunu, şekerini eklemek içindir. Buralarla ve buraların asıl sahibi tarladakiler ve tarla ile tapan ile ahır ile ağıl ile ilgili kararların alınacağı masalara köyü ve tarlayı oturtabilmektir. Tarlanın ve tarladan bakış açısıyla siyaseti zenginleştirmektir.  Hemşehrilerimizin malumudur ki, dalımız nereye uzanırsa uzansın bizim kökümüz tarlada, Anadolu’da, dolayısıyla bu ağacın meyvesinin de nereye düşeceği bellidir” dedi.

Konuk’a Sıcak İlgi

Recep Konuk’un köy ziyaretlerinde kendisini dinlemeye gelen ninelerle ve dedelerle olan sıcak sohbeti de görülmeye değerdi.