AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek Genel Sekreter Dr. Hasan Arslan ile görüştü, Karaman’ın sağlığı hakkında bilgi aldı, sıkıntı ve problemleri dinledi, çözüm için görüş alışverişinde bulundu.

Şeker daha sonra geçtiğimiz ay yeni binası yapılana kadar eski 82.Yıl Devlet Hastanesi binasına taşınan Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezi ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu, tedavi gören hastalar ile sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezinde; 20’si yeni toplam 30 diş üniti ile tek tek odalarda,  aylık yaklaşık 11 bin hastaya hizmet verildiğini belirten Şeker; yenilenen büro ve klinik malzemeleri, modern ve eksiksiz tıbbi donanımı, kaliteli fiziki koşulları, bekleme olmadan, ferah ve nezih ortamda vatandaşımıza yakışır kaliteli sağlık hizmeti, 24 saat hizmet veren acil diş polikliniği ve engelli hastalar için oluşturulan birimler ile hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetinin arttığını ifade etti. 

Milletvekili Dr. Recep Şeker, daha sonra Karaman Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD)’ın düzenlediği iftara katılarak Karamanlı sanayici ve işadamları ile buluştu.

MEZUN OLDUĞU OKULU ZİYARET ETTİ

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, mezun olduğu Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesine nezaket ziyaretinde bulunarak okul idareci ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Şeker, hayatının en güzel yedi yılının geçtiği okulunda bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, hafızasında tarifi zor hatıralarının canlandığını ifade etti.

50 yılı geride bırakan köklü bir mazisi olan Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olmaktan büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Şeker, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinin tekrar bir cazibe merkezi olması gerektiğini vurguladı.

Okul idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Dr. Şeker, sahada olan ve gecesini gündüzüne katan öğretmen ve idarecilerle bir sohbet havasında eğitimin sorunlarını dinledi.

Recep Şeker, kendisinin yapabileceği her türlü maddi ve manevi desteğe hazır olduğunu ifade ederek, Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesindeki öğretmen-öğrenci-veli ve idareci arasındaki uyum ve samimiyetten dolayı teşekkür etti.

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinin 50.yılında çıkarmış olduğu İNŞİRAH dergisini ve 50.yıla özel Ramazan imsakiyesini Okul Müdürü Yusuf Salık, Recep Şeker’e takdim etti.

Salık, Karaman Milletvekili Recep Şeker’i, mezun olduğu kendi okulunda ağırlamaktan dolayı büyük bir onur duyduklarını, bu ziyarette okulun 50.yılında yapılacak faaliyetleri de istişare ettiklerini söyleyerek Recep Şeker’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.