Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, haber sitelerinde 10 partinin birleşme için 13-14 Aralık tarihlerinde bir araya geleceği şeklindeki haberler üzerine açıklama yaptı. Birleşme haberlerinin doğru olmadığını ve gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şahin; “Saadet Partisinin gündeminde hiçbir zaman böyle bir çalışmanın yapılmadığı Genel Merkezimiz tarafından açıklanmıştır. İddialar gayri ciddi, gayri ahlaki olarak nitelendirilmiştir” dedi.

Açıklamada, Bazı haber sitelerinde Saadet Partisinin diğer partilerle birleşeceği haberleri hem yalan hem de asılsızdır. Saadet Partisi, bu tür gayri ciddi ve gayri ahlaki hiçbir çalışmanın içerisinde yer almamış, bundan sonra da yer almayacaktır. Bu tür haberler Saadet Partimizi yıpratmak amacıyla bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak gündeme taşınmaktadır.

Saadet Partisi, Türkiye’nin en köklü siyasal hareketidir. Sadece ve sadece milletten aldığı güç ve destekle bundan sonraki muktedir siyasal iktidarın tek ve yegane adresi olacaktır. Bu tür kasıtlı ve manüplatif haberler partimizin millet nezdinde gördüğü teveccühü önlemeye yetmeyecektir.

Saadet Partisinin tek ittifak adresi milletir. Milletimizle birleşerek, Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracaktır” denildi.