Şaban Şahin; İş adamı Demsa Makine’nin sahibi H.İbrahim Demirci’nin desteğini aldı.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin ve Kazım Karabekir Belediye Başkan Adayı M. Ali Bayrak; Demsa Makine’nin sahibi Halil İbrahim Demirci’yi bürosunda ziyaret etti. Ziyaret esnasında memnuniyetini dile getiren Demirci, hükümetin son zamanlardaki ben merkezli yaklaşımın gün geçtikçe hakim olduğunu dile getirdi. Demirci, bu yüzden Belediye seçimlerinde Saadet Partisine destek vereceğini ifade etti.
SP Karaman Belediye Başkan Adayı Ş.Şahin” Herkesin malumu kötü bir gidişat vardır. Bununda müsebbibi son on bir yıl iktidarda olan AKP hükümetidir. AKP, iktidar sarhoşluğu içerisinde ne yaptığını bilmemektedir. Bunun içinde iktidara bir “Şefkat Tokadı” vurmak gerekiyor “ dedi. 
Şahin; “ İktidar; özellikle insanlar üzerindeki algılarla oynamak suretiyle halkın beynini uyuşturuyor.  Bu uyuşukluk maalesef bazı insanlarda “Tayyip Bey ne yaparsa doğru yapar, kesinlikle yanlış yapmaz anlayışı” oluşturdu. Maalesef kötü yaptığı halde iktidar halktan uyarı almadığı için yanlışlarında ısrar etmektedir. Saadet Partisi olarak çalışmalarımızı insanlarımızı uyarma ve bilgilendirme merkezli yapıyoruz” dedi.