Saadet Partisinde İl Divan Yapıldı…

Saadet Partisinde yapılan il divanda İl Başkanı Şaban Şahin, “28 Şubat MGK kararlarına Başbakan Erbakan İmza atmadığı halde iftira atıldığını, atılan iftirayı bilmeden yaydıklarını, bu kişilerin Merhum Erbakan’a karşı hatalı tutumlarının farkına varmış olacaklarını umuyoruz” dedi. Şahin; Milletin iktidardan memnuniyetsizliklerini ve çöküşlerini önlemek için Erbakan Hocaya sarılarak, hocanın yolunda gibi görünerek gidermeye çalıştıklarından bahsetti.

SP nin düzenlediği İl divanda yaptığı konuşmada, Şahin; “28 Şubat MGK belgeleri açıklandı. Hatırlanacağı üzere Batı Çalışma Gurubu (BÇG)’nin 28 Şubat 1997 de MGK toplantısında Başbakan Erbakan’dan Dindar-Maneviyatçı kesimin aleyhine olacak 18 maddeye imza atması istenmişti. (İmza atmadı, İmza-la-ma-dı)
O zamanki gazeteler Erbakan imza-la-ma-dı-ğı halde imzaladı diye yalan haberler yapmışlardı. Dindar-Maneviyatçı kesimin hepsi olmasa bile birçoğu bu yalanlara maalesef aldanmışlardı. Aldanmakla kalmayıp yayma görevini bilmeden üstlenmişlerdi. 

Öyleleri vardı ki toplumda, kökü Yahudi propogandalarına gitmekte olan iftira ve yalanları ne yazık ki; Erbakan düşmanlığına vardıracak seviyede idi. Bu kişilerin Erbakan Hoca’ya karşı hatalı tutumlarının farkına varmış olacaklarını umuyoruz. Merhum Erbakan Hoca haklarını helal ederek Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yinede pişmanlık duyanlar; Helalleşmek niyetine, hatim inmelerini, buna güçleri yetmezse en azından 3 ihlas 1 fatiha okumalarını öneriyoruz. 
Dış güçler;  sömürüyle mücadele eden ve ülke menfaatine hareket eden kişi ve kişilere iftira ve yalanlar uydurarak itibarsızlaştırma yoluna gitmişlerdir. Bu yolla itibarsızlaştırmaya çalışan kişiler imtihan dünyasında bir sınavla karşı-karşıya kalmışlardır. 

Merhum Hocamız; Batıl davada zirve olmayı değil, Hak davada zerre olmayı seçmiştir… Dış güçlerin istek ve arzularını yerine getirmiş olsaydı, zekasıyla ve yeteneğiyle Erbakan Hoca, Mimar Sinan zekasına sahipti. Ömür boyu Başbakan, ömür boyu Cumhurbaşkanı olurdu. 
Hemen şunu belirtelim; Askeri ihtilaller nasıl ki dış destekli ise …. ‘Askeri ihtilaller dönemi, artık sona ermiştir’ ifadesi de dış desteklidir. Kısacası;  Dış güçler, daha iyi verim aldığı mevcut yapıyı halkın gözünde parlatmak ve prim kazandırmak için taktik değişikliğine gitmiştir.

Dış politika iflas etmiştir. Halk gün geçtikçe fakirleştirilmektedir. Ekonomi dışarıdan bizi soymak için gelen sıcak paralarla dönmektedir. Memleketimiz sömürülmektedir. Hiçbir üretim yönünde fabrikalar kurulmamış. İyi şeyler gibi gözüken işler araştırıldığında mesela; vatandaş çölde susuzluktan ölüyorsa, denize atılarak boğulma yönünde ya da gölde suda boğulanlar çölde susuzluktan öldürme politikalarıyla, yanlış işler yapılmaktadır. 
Millet Saadet Partisine yönelmesin. Ne gerek var Saadet Partisi’ne, dedirtmek istiyorlar. Çünkü Millet Erbakan’ın efsane Başbakanlık yaptığı, rantiyecilerin rantını kesip halka aktardığı refah dönemi sanarak bunlara oy verdi. 

Millet Saadet Partisi’ne yönelmesin diye, Vakti zamanında sırt çevirdikleri Hocalarına, çöküşlerini, itibarsızlıklarını önlemek için sarılıyorlar. Hatta; Faiz lobisinin en büyük hizmetkarları oldukları halde, Merhum Erbakan Hoca gibi konuşarak, daha doğrusu stand up yaparak atıp tutmaları bu sebeptendir.
Velhasıl; İşbirlikçiler çöküyor, Saadet Partisi iktidara geliyor…. Korkularını Hocaya sarılarak gideriyorlar…. Neden: Burada çok ekmek varda ondan”  ifadesinde bulundu.