Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin ve beraberindeki partili heyet Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne atanan Dr. Ayhan Erenoğlu’nu ziyaret ettiler. Başarı temennisinde bulunan S.P. İl Başkanı Şaban Şahin, “Yeni göreviniz İnşallah Hayırlı adımlara vesile olur, Allah yâr ve yardımcınız olsun” dedi.

Memnuniyetini dile getiren Dr. Ayhan Erenoğlu; “Başarılı olabilmemiz için dua’ya ihtiyacımız var, sizlerden dua bekliyoruz. Karaman’da sağlık konusunda yapılması gereken işler var. Hastalarımızı Konya’ya sevk etmeden, yönlendirme yapmadan anjiyo yapabilecek bir servis planlıyoruz. By-Pass ameliyatlarını Karaman’da yapılır hale getirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Şahin; “Böyle büyük hizmetlerin Karaman’lı hemşerilerimizin ihtiyacı var. Hiçbir zaman mücadeleyi bırakmamız gerekiyor. Bir menkıbe olarak anlatılır…  Musa Aleyhisselam Tur-i Sina dağına Allah CC konuşmaya giderken, bir çiftçiyle karşılaşır. Çiftçi, Musa Aleyhisselama tarlasındaki bu sene mahsulun ne olacağını Allah’a sormasını ister.  Musa Aleyhisselam çiftçinin tarlasının durumunu Allah’a sorar… Allah CC çitçinin tarlasında bu sene kısmetinin olmadığını söyler. Musa Aleyhisselam çiftçiye durumu iletir. Buna rağmen çiftçi, tarlasını sürer, eker, çalışılması gereken bütün işleri aksatmadan yapar. Çiftçi tarlasından büyük bir bereketli verim alır.

Bunu gören Musa Aleyhisselam bir konuşmasında Allah CC yarabbi tarlada kısmetinin olmadığını söylemiştin. Nasıl oldu da böyle bereketli bir verim oldu. Allah CC o kulum çalışmayı mücadeleyi hiçbir zaman bırakmadı, ümidini kesmedi” oedi.

Dr. Ayhan Erenoğlu harika güzel bir örnek olduğunu ifade ederek “Bizim görevimiz sağlık, sağlık konusunda hizmet etmek için gereken bütün adımları Karaman’da yapmak için çalışacağız” dedi

Şahin, Dr. Ayhan Erenoğlu’na göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür ederek  “Dualarımız sizinle, Allah’tan muvaffakiyetler dileriz” dedi.