Geçtiğimiz günlerde 42 Konya TV de canlı yayın konuğu olan Şaban Şahin; İkinci bir bölümde 25-03-2014 SALI günü Saat: 17: 30 da 42 Konya TV’de canlı yayın konuğu oluyor.
Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin birçok yerlerinde Saadet Partili Başkan Adayları halk nezdinde teveccüh görmektedirler. Karaman’daki gezi ve ziyaretlerimizde büyük ilgi ve alaka görmekteyiz. Bizim Başkanlığı kazanmamızı engellemek için Türkiye genelinde ve Karaman’da da aldığımız duyumlara göre, SP rozetleriyle kendilerini Saadet Partili gibi tanıtıp gerçekte Saadet Partili olmayanlar tarafından bir yerle sözde antlaşma yaptığımızı ((yalan)) söyleyerek bizim dışımızdaki yere oy istemektedirler. 
Biz üç ay’dan beri sahadayız; kesinlikle böyle bir antlaşma yoktur. Doğru değildir. Yalandır. Böyle bir şeyin olmadığını ve anlatabilmenin bütün yollarını deniyoruz. 

Projelerimizi anlatmak ve bu yalanları duyurmak için; 25-03-2014 SALI günü Saat: 17: 30 da 42 Konya TV’de canlı yayın konuğu oluyoruz. Karaman’lı kardeşlerimizi ekranlara davet ediyoruz” dedi.