Saadet Partisi Karaman Teşkilatı yeni yerine taşındı.

Yeni hizmet binasının açılış töreni kapsamında Genel Başkan yardımcısı Lütfü Yalman ve GİK üyesi Yakup Budak bugün 14-saat 10:00’da ‘Kirişci Mahallesi Türk Dili Caddesi’ eski ‘ İşkur ‘ binasında açılış töreni gerçekleşti.

Açılıştan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalman, önümüzde bir yerel seçimler olduğunu, bu seçimler için aday belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Karaman'a Karaman Belediye Başkan adayını ilan etmek için geldiklerini ve bu güzel binanın açılışını da yaptıklarını ifade eden Yalman, şunları kaydetti:

"Konya'dan bir örnek verelim. Türkiyenin en ucuz ekmeği, en ucuz suyu, en ucuz ulaşımının olduğı şehir Konya idi. Konya'nın hiç borcu yoktu. Dikkat edin. Şimdi tam tersine döndü. Onun için işe belediyelerden başlıyoruz. Türkiye'de  dürüst belediyecilik denilince akla Saadet Partisi gelir. Siz Saadet Partili, Fazilet Partili belediyeler hakkında  hiç yolsuzluk, hırsızlık gibi konularda dava açıldığını duydunuzmu? Duymadınız elhamdüllah. Türkiye'de hırsızlıkla, arsızlıkla, yolsuzlukla suçlanmayan tek partiyiz biz. Karaman'da biz hiç belediye başkanlığı görevini almadık. Eski İl Başkanımız Şaban Şahin arkadaşımız Belediye Başkan adayımız. Ona sahip çıkın, destek verin."

Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin de bu göreve layık olmaya çalışacağını belirterek, "Şimdiye kadar olmadı fakat bu seçimlerde sizlerin desteği ile olacak. Karaman'ın Milli Görüş Belediyeciliği ile tanışma vakti gelmiştir" dedi. 
Bu gün akşamında; Saat: 19:00’da Yunus Emre Konferans salonunda; Aday tanıtım programı ve “Türkiye Nereye Gidiyor” konulu konferansına davet edildi.