Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Esnaf Ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Şahin; İmaret caddesindeki ziyaretlerde “Yap-Boz Belediyeciliği Karaman’ın kaderi değildir” dedi.
Şahin yaptığı açıklamada, “Hepimizin malumu Karaman Belediyesinde yapılan işler beğenilmeyip sökülerek, aynı işler tekrar yapılıyor. Kaldırımlarda olsun ve yollara dökülen asfalt çalışmalarında önceden planlanmadığı ve işçilik kalitesinin son derece düşük olduğunu görüyoruz. Bu da kaynak israfına neden olmaktadır. Yerli-yerinde kullanılmayan kaynaklar bir yerlere rant aktarmanın yolu olan Karaman’da yapılanları bozarak ve tekrar yaparak iş yapıyor görüntüsü geleneğini oluşturmuştur.

Oysa ki bu Yap-Boz Belediyeciliği Karaman’ın geleneği olmamalıdır. Kaderi hiç olmamalıdır. Planlamalarımızla tüm altyapımızı oluşturacak yeni ve uydu kent Karaman’ı oluşturacağız. Mevcut Karaman’ı rehabilite etmek gerekiyor. Yanı başımızdaki Konya’yı Konya yapan Milli Görüş Belediyeciliğinin geleneğidir. Milli Görüş Belediyeciliği geleneği Karaman’a da gelmelidir. Bunun için biz hazırız. Bundan dolayı;

Milli Görüş Belediyeciliğine hazır mısınız?” dedi.