Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin’in Açıklaması:
“Yalancılıkla sahtekarlıkla değil yaptığınız icraatlarla oy isteyin. Seçim çalışmalarının hız kazandığı bu dönemde, Saadet Partisi Genel Başkanı’nın yaptığı uyarılar Karaman’da da yaşanmaya başladı.
Saadet Partisi’nin rozetini takıp biz de Saadet Partiliyiz oyumuzu Akp’ye vereceğiz sahtekarlığı yapılacağını uyarmıştı.
Karaman’ımızda da aynı yalancılığı adı geçen partinin Bayan mensupları tarafından kapı-kapı gezilerek yayıldığı partimize iletilmektedir.
Devlet televizyon TRT dahil olmak üzere yazılı ve görsel medyanın büyük bir kısmını kullanan bir partinin böyle bir taktik izlemesi siyasi ahlâk kurallarına uymamaktadır.
Buradan Karaman kamuoyunu bilgilendiriyoruz Saadet Partisi tertemiz mazi, tertemiz kadro, tertemiz siyasi anlayışıyla var gücüyle seçim çalışmalarını sürdürmektedir.
Saadet Partisi kadrosuyla, seçim beyannamesiyle ve geçmişte yaptıkları icraatıyla seçime tek başına girecektir. Gerçekte Saadet Partili olmayıp kendilerini Saadetli gibi tanıtan ya da “Bizde Saadet Partiliyiz amma, falan partiye oy vereceğiz” diyen sahtekarlara inanılmamasını önemle duyuruyoruz.”