Ziyaret esnasında Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, Teknik Direktör Nasuh Aköz ve Kulüp personelinin karşıladığı SP heyetini; Osman Ünüvar; “Belediye Spor Kulübümüzü ilk ziyaret eden Belediye Başkan Adayı” olduğunu söyledi.

Belediye Spor hakkında bilgiler veren Ünüvar; Karaman Belediye Spora verilen değer ve geleceği açısından Şahin’e memnuniyetini dile getirdi.
Bir şehrin spor takımı, o şehri tanıtan en büyük unsurlardan olduğunu söyleyen Şahin; “Karaman Belediye Sporu önemsediklerini ve Belediye’nin öncülük ederek ayakta durabilme noktasında; Karamanlı iş adamlarından Karaman'ın tanıtımına getireceği katkılar sebebiyle gerekli maddi kaynaklar sağlanmalıdır. Tabi ki, bütün bunlar, Karaman'a katkılar getirecek unsurların her yönüyle sahiplenilmesi ve sıkıntıları giderecek çalışmalarla olur” dedi.

Daha sonra Başkan Ünüvar ve Teknik Direktör Nasuh Aköz, Şahin’e Karaman Belediye Spor’un 70 Numaralı, Şaban Şahin yazılı formasını hediye etti.
Futbolcuları ziyaret eden Şahin; “Şehrimizin takımının futbolcuları olarak, gurur duyduklarını ve başarılarının Karamanımızın başarısı olarak görüyoruz” dedi.Şahin; Aynı zamanda Karaman’ın tanıtımına katkılar sağladıkları için her türlü destek noktasında sahiplenilmesi gerekliliğini ifade etti.

Gösterdikleri Misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Şahin, Başkan Ünüvar, Teknik Direktör Nasuh Aköz ve takım personeli tarafından uğurlandılar.