Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yaptığı yazılı açıklamada “Her türlü teröre şiddete karşıyız. Gündemde fazlaca yer alan Fransada’ki teröre de karşıyız. Emperyalist ülkeler bizim karşı olduğumuzdan farklı bir karşı oluş sergilemektedirler. Maalesef bu sergilemeler bir takım amaç, çıkarlar ve bahaneler doğrultusunda olmaktadır.

Bilindiği üzere 11 Eylül 2001 de ikiz kulelere saldırılar sonucu yıkıldı. Saldırıların görünen yüzü terör kimliğinde Müslümanlar olmuş oldu. Muammalarla dolu senaryo işletilerek İslâm’a karşı Haçlı kamuoyunu hazırladılar. O zamanki ABD Başkanı Bush, “Haçlı seferleri” vurgusunu ağzından kaçırdı.

 Böylece terör bahanesiyle Irak ve Afganistan’ı işgal etti. ABD’nin Irak’a saldırısında tezkere geçmemesine rağmen AKP hükümeti limanlarımızı ve hava alanlarımızı açarak bombalanmasına izin verdi. İki Milyona yakın sivil Iraklı katledildi. Irak işgaliyle hapsanelerde işkenceler, vahşet sahneleri ve kadınların namusları kirletildi…

Afganistanda; ABD üretilmiş senaryolarla terörü bahane ederek katliamlar yaptı. Afganlılar, Türk ordusuna karşı Osmanlıdan gelme sevgisinden dolayı direniş göstermediği için Mehmetçik Afganistan’da görev yaptı.  

Bu kapsamda; ABD siyahi kadın dışişleri bakanı; Fas’tan, Endonazya’ya kadar olan 22 İslâm ülkesinin sınırları değiştirilecek demiştir… Mısır, Libya, Mali…, Suriye, Filistin Gazze, Yemen, Sudan, Uygur, Arakan…  İslâm ülkelerinin karışma ve işgal edilme sebebi, 11 Eylül olayları üretilen bahane senaryosudur.

Yakın zaman içerisinde çıkan IŞİD’le birlikte gösterilen vahşet ve kafa kesme görüntülerinin arkasında yabancı istihbarat örgütleri vardır. Buradaki amaç; İslâm topraklarını işgal etmenin alt yapısını oluşturmak ve en önemlisi de Batıda İslâm yükselmektedir. İslâm’ın yükselişini engellemek için Müslümanları kafa kesen cani gibi göstermek istenmektedir.  

Fransada’ki terör’de bu çerçevededir. 11 Eylül gibi Müslümanlar aleyhinde bir başlangıç olması kuvvetle muhtemeldir. Kaldı ki bu terör eylemi senaryo dışında üretilen bir şeyse bile bütün Müslümanlara ve İslâm’a mal edilemez...

Her şeyden önce Fransa’da yaşanan teröre bir daha ifade etmek gerekirse karşıyız. Fransa Devleti ya da hükümeti, Peygamber Efendimiz (S.A.V) aleyhinde çizilen karikatürleri bir dergide yayınlanmasına ifade özgürlüğü içerisinde görmekle zemin hazırlamıştır. Fransız kanunlarına göre Fransa’da “Ermeni soykırımı yoktur” demenin cezası 1 yıl hapis ve para cezası ancak Efendimiz Aleyhissalatu Vessalamın karikatürünü yaparak dalga geçmek ifade özgürlüğü…

Hal böyle iken 12 Ocak’ta Fransa’da teröre karşı batılı ülke liderleri ile İsrail Başbakanı’nın katıldığı yürüyüşe Başbakan Davutoğlu’da katıldı.

Bügüne kadar; uydurma senaryolarla terörü bahane eden ve Fransada’ki terörde bu türevde olan, İslâm’a ve Müslümanlara saldırma bahanesi kapsamında sözde terör yürüyüşüne katılmak… Müslümanlara terör estirme zeminini ve alt yapısını oluşturma yürüyüşünde terörist geçmişe sahip liderlerle yan yana olmak… Başbakan Davutoğlu; “Samimiyet” demişti, gerçekte “ uydu ve bağımlı olmak” demektir.   

Üstelik; Nihai hedef Türkiye…” ifadesinde bulundu.