Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Sandık Müşahitleriyle toplantı yaptı.

Şahin; Sandık Müşahitlerine yaptığı konuşmada; “30 Martta yapılacak seçimlerde en önemli görev tabir caizse piyadelere düştüğünü”söyledi. 
Şahin; “Biz yaklaşık iki aydan beri  kurmaylar olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yürütmekle kalmıyoruz arazide ağırlığımızı koyduk. Araziye yayılabilmemiz için siz sandık müşahitlerimiz, kılcal damarların da iyi çalışması gerekiyor. Bu yüzden siz piyadelere büyük görev düşmektedir.  
Biz inananlar ve kardeşler topluluğuyuz. Merhum Erbakan Hocamızın çok kullandığı ifadeyi tekrarlarsak; “İnanç Tekeden süt çıkartır”.  Biz bu azimde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bütün olumsuz telkinlere kulak tıkayıp, başarıya odaklanmamız gerekiyor.  Yine; Merhum Hocamızın “İman varsa imkân da vardır”.  Hiçbir eksikliği mazeret göstermeden moral-motivasyonumuzu bozmadan çalışma azmimizi artırarak tüm çevremizi Saadet Partisine oy vermeye davet edelim. 

Biz iktidar olalım ya da Belediye Başkanı olalım şeklinde düşünerek makam ve mevkilere gelmek kolay. Önemli olan Hak-Hukuk çerçevesinde hizmet edebilmek. Borcun borçla kapatıldığı bir dönemde bunu gizlemek için IMF ye borcun sıfırlandığı söyleniyor. Her nedense geldiklerinden bu yana borcu muazzam düzeyde artırarak yaklaşık iç ve dış borcun 600 milyar dolar olduğunu gizliyorlar. Gizlemekle kalmıyorlar insanlar oyun içerisinde oyun olan kredi borçlusu yapılarak, geleceği ipotek altına alınıyor. 

Ahlâksızlığın primleştirildiği bu zamanda, meydanlarda ahkâm kesmekle millet, meşgul edildiğinin farkına varıldığı için de yani Saadet Partisine teveccüh gün geçtikçe artmaktadır. Onun için bu süreci hızlandırmak hepimizin görevi olmalıdır” ifadesinde bulundu.