Şahin; “Şu an iktidarda olup bal tutup parmağını yalayanlar 30 Mart’tan sonra avucunu yalayacaklar” 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; 2. Toki sakinleriyle toplantı yaptı.

2. Toki sakinlerine bölgenin alış-veriş pastenesinde hitap eden Şahin; Belediye’yi Ahsen yönetim anlayışını hakim kılarak yöneteceğiz dedi. Şahin; yaptığı açıklamada Nasıl ki bir yetim malı ve vakıf malı büyük bir itina ve titizlikle yönetilmesi gerekiyorsa devletin ve kamunun malına gözbebeğimiz gibi bakacağız ve onu koruyacağız. Yemeyecek ve asla yedirmeyeceğiz. Şayet bize yetki verirseniz şu an iktidarda olup bal tutup parmağını yalayanlar 30 Mart’tan sonra avucunu yalayacaklar dedi. 

Şahin; “Belediyecilik denince, efsane Milli Görüş Belediyeciliği akla gelir. Yanı başımızdaki Konya, Milli Görüş Belediyeciliğiyle tanıştı. Konya’da Milli Görüş Belediyecilik geleneği anlayışı Karaman’a da gelmeli bir an evvel hizmetlerden faydalanmalıdır. Konya’da Milli Görüş Belediyecilik döneminde borçsuz Belediye devredildi. Şimdiki iktidar partisi devraldığı borçsuz Belediyeyi muazzam şekilde artırmıştır. Karaman’da da Belediye borç batağı içerisindedir. 
Zaten bu iktidar döneminde insanlar borçlu, Belediyeler borçlu, Devlet’te borçludur. Kötü gidişatı ört-bas edebilmek için Başbakan konuşuyor. Özellikle genel medya üzerinden gerçekler karartılıyor. Sahte anketler ve olmayan kalabalıkları fotoşop oyunlarıyla düşüşlerini gizlemek istiyorlar dedi.